Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 22 evesen, az elso ferfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 evesen, az elso ferfival nem korai az eskuvo?

Figyelt kérdés

Egy baratnom megy ferjhez, augusztusban. Most 22, a volegenye 26 es masfel eve vannak egyutt. Vallasos csaladbol jottek, igy nem is a csaladdal van gond, hanem az egyetemen a szaktarsak... (a baratnom a szaktarsam)

Szerintem nem korai (latva oket), de mar nagyon unja, hogy mindenki kioktatja, meg csak azt hallja, hogy ugyis elvalnak majd. Szerintetek is ekkora drama ez? Vegtere is mindketten felnottek, es nagyon szeretik egymast.

2013. júl. 27. 17:03
1 2 3
 11/21 gömbicica ***** válasza:
89%

én 19 voltam Párom 25. Az esemény 1979-ben történt.

Eredmény 2 gyermek 3 unoka, és 34 év együtt töltött idő, ami remélem még lesz pár évtized.

tavasszal ismerkedtünk augusztusban eljegyzés. októberben esküvő :-) EGy napot nem laktunk előtt együtt.

Feleségként ugyan tapasztalatlan voltam, de semmi gondot nem okozott. A háztartás, sütés,főzés viszont vénámban volt már 19 évesen.

2013. júl. 27. 17:35
 12/21 gömbicica ***** válasza:
87%

5-ös.

"nem laknak előtte együtt

- vallásosság miatt nincs szex esküvő előtt

- tanulnak még

- nincs keresetük

- szülők fizetik az esküvőt

- szülőknél fognak lakni az esküvő után, nem külön"

Nálunk a 3.4. nem állt fenn. már mindketten dolgoztunk. amugy a többi igy volt. És itt vagyunk. Együtt vagyunk.

Ha ujra kezdeném, akkor sem csinálnám másképpen.

2013. júl. 27. 17:38
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

Mindenki akkor házasodik, amikor jónak érzi. :))

Hát igen, sajnos benne van a pakliban, hogy szét mennek, de ez mindenhol benne van.. Akár 2 éve vannak együtt, akár 10.

2013. júl. 27. 17:59
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Én is pont 22 voltam, amikor összeházasodtunk, és az én életemben is a férjem az első és egyetlen férfi. Én nem bántam meg, nagyon boldogok vagyunk együtt. Mi mondjuk előtte együtt éltünk már albérletben, de csak a férjem dolgozott, és viszont rengeteg ösztöndíjat hordtam haza, így megélhetési gondunk nem volt, sőt a 100 fős lakodalmat is kifizettük magunknak minden gond nélkül. Egyébként nem értem, hogy miért fáj más embereknek, ha ők összeházasodnak. Senkinek nem lesz rosszabb, kívülállóknak egy forintba nem kerül. Még azt sem lehet a szemükre vetni, hogy a segélyre szülnek, mert azt még megértem, ha valaki azért morgolódik, mert valaki felelőtlenül, fiatalon az állam nyakára szül gyereket, nah de egy esküvő miért böki más csőrét... Mi is megkaptuk mondjuk anno, hogy el fogunk válni, de köszönjük jól vagyunk, most várjuk az első babánkat és nem tudnék ennél idillibb állapotot elképzelni. Én azt ajánlom a barátnődnek, hogy szarja le a sok hülyét, ne foglalkozzon velük. A házasságuk működhet is, meg nem is, sajnos lutri a dolog, de ha ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy működjön, akkor nem lesz baj.
2013. júl. 27. 23:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár...számos olyan tönkrement házasság van, ahol a feleknek nem az az 1. komoly kapcsolata, és mégsem müködött. Erre nem lehet alapozni! Van persze olyan is, hogy az elsőhöz megy hozzá a lány, és később elválnak, de nem biztos, hogy emiatt van.

Nekem is a férjem volt az 1. szerelmem, de én nem kaptam ilyen megjegyzéseket, pedig szinte mindenki tudta, hogy nagyon fiatal voltam,amikor megismertem. Érdekesek lehetnek a szaktársaid is..nincs elég tanulnivalójuk? :)

2013. júl. 28. 17:58
 16/21 anonim ***** válasza:
18%

csinálják amit akarnak, kit érdekel:D

a pasi úgysem bírja ki egy nő mellett....100% ...

2013. júl. 28. 18:59
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nézd. Régen az volt a társadalmi elvárás, hogy minden nő az első párjához menjen hozzá. Ma az az elvárás, hogy egy nő se menjen hozzá az első párjához. Ez a két véglet. Egy véglet sosem húzható rá az egész emberiségre. Van, akinek így jó, van akinek úgy. Szüleim is ennyi idősen házasodtak, azóta is együtt vannak.
2013. júl. 29. 12:23
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
A 16-os kicsit nyers és lényegre törő volt, de az az igazság.
2013. júl. 29. 13:08
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
A 16-os nagggyon nyers, de lényegre törő volt, és az az igazság.
2013. júl. 29. 22:14
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek van erről véleménye.

Az enyém az, hogy első kapcsolatból nem lesz tartós házasság és, hogy aki együtt élés nélkül házasodik az egy közveszélyes őrült. :)

DE, ez mégis kit érdekel??? Ráadásul bizonyosan rámcáfoltak/nak jó páran.

Szerintem a pár két tagja, ha egyet ért egy döntésben, akkor senki más véleménye nem mérvadó.

25N

2013. júl. 30. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!