Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 evesen, az elso ferfival nem korai az eskuvo?
Egy baratnom megy ferjhez, augusztusban. Most 22, a volegenye 26 es masfel eve vannak egyutt. Vallasos csaladbol jottek, igy nem is a csaladdal van gond, hanem az egyetemen a szaktarsak... (a baratnom a szaktarsam)
Szerintem nem korai (latva oket), de mar nagyon unja, hogy mindenki kioktatja, meg csak azt hallja, hogy ugyis elvalnak majd. Szerintetek is ekkora drama ez? Vegtere is mindketten felnottek, es nagyon szeretik egymast.
én 19 voltam Párom 25. Az esemény 1979-ben történt.
Eredmény 2 gyermek 3 unoka, és 34 év együtt töltött idő, ami remélem még lesz pár évtized.
tavasszal ismerkedtünk augusztusban eljegyzés. októberben esküvő :-) EGy napot nem laktunk előtt együtt.
Feleségként ugyan tapasztalatlan voltam, de semmi gondot nem okozott. A háztartás, sütés,főzés viszont vénámban volt már 19 évesen.
5-ös.
"nem laknak előtte együtt
- vallásosság miatt nincs szex esküvő előtt
- tanulnak még
- nincs keresetük
- szülők fizetik az esküvőt
- szülőknél fognak lakni az esküvő után, nem külön"
Nálunk a 3.4. nem állt fenn. már mindketten dolgoztunk. amugy a többi igy volt. És itt vagyunk. Együtt vagyunk.
Ha ujra kezdeném, akkor sem csinálnám másképpen.
Mindenki akkor házasodik, amikor jónak érzi. :))
Hát igen, sajnos benne van a pakliban, hogy szét mennek, de ez mindenhol benne van.. Akár 2 éve vannak együtt, akár 10.
Ugyanmár...számos olyan tönkrement házasság van, ahol a feleknek nem az az 1. komoly kapcsolata, és mégsem müködött. Erre nem lehet alapozni! Van persze olyan is, hogy az elsőhöz megy hozzá a lány, és később elválnak, de nem biztos, hogy emiatt van.
Nekem is a férjem volt az 1. szerelmem, de én nem kaptam ilyen megjegyzéseket, pedig szinte mindenki tudta, hogy nagyon fiatal voltam,amikor megismertem. Érdekesek lehetnek a szaktársaid is..nincs elég tanulnivalójuk? :)
csinálják amit akarnak, kit érdekel:D
a pasi úgysem bírja ki egy nő mellett....100% ...
Mindenkinek van erről véleménye.
Az enyém az, hogy első kapcsolatból nem lesz tartós házasság és, hogy aki együtt élés nélkül házasodik az egy közveszélyes őrült. :)
DE, ez mégis kit érdekel??? Ráadásul bizonyosan rámcáfoltak/nak jó páran.
Szerintem a pár két tagja, ha egyet ért egy döntésben, akkor senki más véleménye nem mérvadó.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!