Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem tudok dönteni? Ti melyket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok dönteni? Ti melyket választanátok? KÉP LENT

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. júl. 24. 13:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ha kettő közül lehet csak választani akkor inkább az első. Amint te is írtad mind a 2 fazonnak van 1-1 előnye, DE mivel már voltam én is menyasszony és nagyon sok próba után sikerült választani ruhát azt ajánlom próbálj mindenképp olyat keresni ami jól is áll, de kényelmes is.

Lehet nehéz lesz, de hidd el hiába fullosan áll rajtad ha feszengsz benne!

Sok boldogságot!

2013. júl. 24. 14:08
 22/29 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem az 1. tetszik, a 2. nagyon sok az ezüst rész.
2013. júl. 24. 14:11
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

a ma 14:05-nek

nekem nem tetszenek ezek a pánttalan mellfogós ruhák, általában senkinek sem állnak jól ezek , kivéve ha valaki 180 cm és 40 kg és nincs melle....a hites uram csak "tömlős sajt ruhának" hívja az összes ilyen típusú ruhát, meg pólót is és rosszul van tőlük :) de ahány ház annyi szokás, azért mert nekem nem tetszik ő még felveheti

2013. júl. 24. 15:54
 24/29 anonim ***** válasza:
Nekem az elsőnél tetszik a Luna nevű :)
2013. júl. 24. 16:00
 25/29 anonim ***** válasza:
60%

Kedves 1. válaszadó, attól, hogy Te valamiért frusztrált vagy, még nem kell az egész világra morogni.

És nincs igazad, ezek nem mellkidobós ruhák. Ráadásul nem csak annak a kategóriának állnak jól, akiket Te említesz.

Az meg, hogy a férjednek nincs ízlése és még a humora is csapnivaló (lásd:"tömlőssajt"), nem a mi problémánk. (Mellesleg lehet, hogy nem is így gondolja, csak hát miattad...)

Kedves kérdező, én az első ruhára szavaznék, mivel visszafogott, elegáns és ízléses. Nincs agyoncsicsázva, a vonalvezetése pedig klasszikus, kifinomult.

2013. júl. 24. 16:14
 26/29 anonim ***** válasza:

Nekem a 2. nagyon tetszik, főleg azok a díszítések rajta.

Gyönyörű!

Ha megfelelő alakom lenne, lehet akár ezt választanám magamnak... :)

Nekem nagyon tetszik!

Véleményem szerint minden szempontból szebb, mint az 1.

2013. júl. 24. 16:41
 27/29 A kérdező kommentje:

Úgy látom eléggé megoszlanak a vélemények.

Köszönöm azért hogy válaszoltatok.

Lehet végül majd egy 3. ruha kerül ki győztesen. :)

Esetleg,ha valaki tud ajánlani ruhát,szivesen fogadom.

Ilyen stílusú,egyszerű,szép,de letisztult ruhák tetszenek.

Semmi fátyol,vagy nagy abroncsos uszály.

2013. júl. 24. 18:00
 28/29 anonim ***** válasza:
inkább az első,de egyik se az esetem
2013. júl. 24. 18:03
 29/29 anonim ***** válasza:
51%
Két sablonos ruha közül nehéz egy érdekeset választani. Tényleg ilyet akarsz viselni? Ha minden jól megy, csak egyszer vehetsz fel ilyen ruhát! Erre már másnap sem fog senki emlékezni a násznépből... Egyébként az ezüst hímzéses jobb.
2013. júl. 28. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!