Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok dönteni? Ti melyket választanátok? KÉP LENT
első.
De mindenképp olyan képről kellene megítélni, ami rajtad van. Nekem 2 ruha volt, azt választottam, ami élőben jobban tetszett a szalonban, a másik a képeken mutatott sokkal szebben. Már megbántam, hogy nem azt választottam, ami a képen szebb volt...
170 cm vagyok és 50 kiló,szóval kb. úgy nézek ki mint a modell az első képen.
Felpróbálva az első jobban állt,az is tetszik nekem inkább, de a második kényelmesebb volt,szabadabban tudtam benne mozogni.
Nem tudom... :/
Ha csak a fenti kettő közül lehet választani,akkor már inkább az első.A második nagyon nem tetszik.
Viszont mindenképpen fel kell próbálni a ruhákat,meg el kell menni szétnézni szalonokban,hátha ajánlanak ezekhez hasonlót,ami jól is áll.Csak neten kiválasztani a ruhát nem jó ötlet...
Egyik ruha sem csúnya, bár nekem nem tetszik annyira...
Az első szebb a kettő közül..
Nekem is kt ruha volt ami egyformán tetszett, vagyis az egyik kicsit jobban, mégis a kényelmesebbet választottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!