Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászút ez itt a nagy kérdés?
Sziasztok megkértem a barátnőm kezét és lassan lesz az esküvő és szeretnénk valahova utána menni én Amerikára gondoltam,de nem is tudom,hogy elég lenne az oda szánt pénz.
Amiből gazdálkodunk:55.0000ft.
Ez elég lenne két főre szállással és kajálással együtt időtartalom mindegy!
Egyebkent az hulyeseg, hogy a repulo dragabb.
Egy jo idoben lefoglalt jegy fapados geppel szinte fillerekbe kerul! Olcsobb mint a busz vagy a vonat! Es ezerszer kenyelmesebb es rovidebb az ut!
Ha megtanulsz pár kifejezést görögül, olcsóbban megúszod, és sokkal jobban fogjátok érezni magatokat, mint a lehúzandó angolul gagyogó túristák.
De jó egyeseknek, akiknek ötszázötvenezer forintjuk van csak a nászútra!
Mennyi marad az életkezdésre?
Itt is forróság van. Ötven fok van a görög sziklákon.
Szuper emlékezetes nászút lesz a napszúrás és találkozás a kőhallal és Szalmon Ellával.
Miért nem mentek a közeli hegyekbe, teszem azt Lengyelországba, Zakopanéba?
Egyetértek a fapados javaslattal.
Mehettek repülővel,csak ne az 1. osztályon,hanem 1 fapadossal. Sokkal olcsóbb.Az 1. osztály árához képest fillérekből kijön. :)
Én most foglaltam fapados utat 50 ezerért két főre Prágába csomaggal együtt....szerintem is érdemes szétnézni..
Nászútra Londonba megyünk 6 éj szállással együtt 2 főre 160ezer reggelivel vacsorával + amit ott költünk...
Anglia engem is érdekel vagyis inkább vonz a környezet még nem voltam szívesen megnézném hát nem tudom ezt le kéne üljünk és megbeszélni ki merre mennyi köszönöm a sok hasznos információt :)
Üdv:Szilárd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!