Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nászút ez itt a nagy kérdés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nászút ez itt a nagy kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok megkértem a barátnőm kezét és lassan lesz az esküvő és szeretnénk valahova utána menni én Amerikára gondoltam,de nem is tudom,hogy elég lenne az oda szánt pénz.

Amiből gazdálkodunk:55.0000ft.

Ez elég lenne két főre szállással és kajálással együtt időtartalom mindegy!

2013. júl. 22. 09:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Inkább pihenős lazulósra fognánk az utat tehát part mentére gondoltam valami vizes környezetbe.
2013. júl. 22. 09:26
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Majdnem mindenhol beszélik az angolt...főleg turista helyeken
2013. júl. 22. 09:29
 13/21 A kérdező kommentje:
Na az tökéletes.:)
2013. júl. 22. 09:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyebkent az hulyeseg, hogy a repulo dragabb.

Egy jo idoben lefoglalt jegy fapados geppel szinte fillerekbe kerul! Olcsobb mint a busz vagy a vonat! Es ezerszer kenyelmesebb es rovidebb az ut!

2013. júl. 22. 09:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy kellemes hajóút? Ennyiből kijön és elég lazulós, plusz több országot is megnézhettek.
2013. júl. 22. 09:40
 16/21 anonim ***** válasza:
12%

Ha megtanulsz pár kifejezést görögül, olcsóbban megúszod, és sokkal jobban fogjátok érezni magatokat, mint a lehúzandó angolul gagyogó túristák.

De jó egyeseknek, akiknek ötszázötvenezer forintjuk van csak a nászútra!

Mennyi marad az életkezdésre?

Itt is forróság van. Ötven fok van a görög sziklákon.

Szuper emlékezetes nászút lesz a napszúrás és találkozás a kőhallal és Szalmon Ellával.

Miért nem mentek a közeli hegyekbe, teszem azt Lengyelországba, Zakopanéba?

2013. júl. 22. 09:43
 17/21 A kérdező kommentje:
550,000ft van összesen ebbe kajának is benne kell,hogy legyen+út+szállás tehát mindennek ebből kéne kijönnie két fő részére.
2013. júl. 22. 09:49
 18/21 anonim ***** válasza:
90%

Egyetértek a fapados javaslattal.

Mehettek repülővel,csak ne az 1. osztályon,hanem 1 fapadossal. Sokkal olcsóbb.Az 1. osztály árához képest fillérekből kijön. :)

2013. júl. 22. 09:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én most foglaltam fapados utat 50 ezerért két főre Prágába csomaggal együtt....szerintem is érdemes szétnézni..

Nászútra Londonba megyünk 6 éj szállással együtt 2 főre 160ezer reggelivel vacsorával + amit ott költünk...

2013. júl. 22. 10:02
 20/21 A kérdező kommentje:

Anglia engem is érdekel vagyis inkább vonz a környezet még nem voltam szívesen megnézném hát nem tudom ezt le kéne üljünk és megbeszélni ki merre mennyi köszönöm a sok hasznos információt :)

Üdv:Szilárd

2013. júl. 22. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!