Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ma félrehivott a nagymamám és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma félrehivott a nagymamám és a fülembe sugta: "akarsz lakodalomba menni? " Szóval ő szeretne férjhez menni! Erre mit lehet válaszolni?

Figyelt kérdés
Nagyon belevaló nagymamám van, de már negyedszer akar férjhez menni /67/. És mi van akkor, ha kifog valami pasast, aki elherdálja az örökségünket? Vagy kihasználja?
2009. okt. 20. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Az nem az örökségetek hanem - egyelőre - a nagyanyátok pénze, gondoltam ezt tudatosítóm benned... nem vagy jobb senkinél ha azért gátolnád a nagyanyádat valamiben mert az "örökségedet" félted......
2009. okt. 20. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Örökséged akkor lesz, ha a mamád meghal, addig az ö saját pénze/egyéb vagyontárgya, és jogában áll azt csinálni vele, amit akar. Akár le is herdálhatna mindent, akkor se szólhatnál semmit.
2009. okt. 20. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Nagyanyád "nagykoru" tehát had döntse el hogy kihez megy férjhez, amugy van jele? Biztos láttátok már a kiválasztottat, vagy semmi jele ? Amugy messze még a halála ( bocs h igy fogalmazok ) akinek a házasságon jár az esze, lesz még neki haláláig 1-2 ember ne aggodj, biztos nem iratja rá a vagyont, amugy meg nem vagy 1 kicsit számito ??
2009. okt. 20. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
67 évesen még fiatal a nagymamád ahhoz, hogy egyedül élje végig az életét. A pasas miatt meg ne aggódj, mert ő is nagy valószínűséggel valaki(k)nek e nagypapája, akik talán ugyanúgy be vannak szarva az örökség miatt, ahogyan te. Arra alapozz, amit te megszerzel magadnak az életben, ne a mamád boldogságát gátold mohóságból!
2009. okt. 20. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon szomorú egyedül lenni, és ha valaki, főleg az ő korában talál valakit, akivel megoszthatja a mindennapokat, és egy kis melegséget, vidámságot tud még lopni a szivébe, annak nagyon kell örülni.

Miért ne örülnél vele együtt?

Engedd, hagy élvezze a hátralévő napjait a saját belátása szerint, az, hogy mi sokszor másképp látjuk a dolgokat, az természetes, de ez az ő élete, te sem szeretnéd ha a boldogságodat valaki megmérgezné azzal, hogy azon gondolkodik, hogy mi van ha...?!

Csak megakarta osztani veled, az ilyen cinkosságot értékelni kell, nem pedig a dolgok mögé nézni.

Hagy legyen az az ő gondja, a tiéd pedig az, hogy szeresd, és megpróbáld kicsit könnyebbé tenni neki elviselni az öregkor minden velejáróját. Ha nem is vagy felhőtlenül boldog a gondolattól, legalább tégy úgy, mint aki vele örül!

2009. okt. 20. 22:28
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Apukám 65 volt, amikor harmadjára nősült, miután kétszer megözvegyült. Eszembe se jutott, hogy ebbe nekem bármi beleszólásom lehetne. Hát még a nagyszülő házasodásába. Hol élünk?
2009. okt. 20. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Óriási ajándék az élettől, ha valaki ennyi idősen még társat talál, mert az öregkor párosan is szomorú, hát még egyedül. Inkább örülj a boldogságának, ne anyagiaskodj!
2009. okt. 20. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Hogy mit lehet válaszolni? Hát gratulálsz neki és sok boldogságot kívánsz. Ilyen egyszerű. Örülni kell annak, hogy ennyi idősen még boldog lehet. Vagy be kéne vonulnia az öregek otthonába és várni a halált? Én is azt mondom mindig apumnak (3 éve van egy barátnője), hogy ne dolgozzon már nyugdíj mellett, hanem utazgassanak, pihenjenek, végre éljék az életüket ne gürizzenek. Szerintem pont erről kéne szóljon az öregség. Én pont arra buzdítom apukámat, hogy "herdálja el" az örökségemet és tegyen meg minden olyasmit, amire korábban a gyereknevelés és a folyamatos munka mellett nem volt ideje és pénze. Szerintem próbáld meg egyszer a nagymamád érdekeit nézni és ne a sajátodat, ha valóban szereted!
2009. okt. 20. 23:00
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Az én mamám is 67éves, és szegény már egyedül van(meghalt a papám 10 éve), de én inkább örülnék neki,ha találna vkit akivel jól érezné magát.
2009. okt. 21. 08:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy ilyen nagymamád van, akiben még ég a tűz. Én ismertem olyan hölgyet, aki 78 évesen talált rá élete nagy szerelmére. Igaz, nem ment hozzá, csak összeköltöztek. Azóta is boldogan élnek, kirándolgatnak, meg múzeumba, irodalmi estekre járnak, és imádják egymást. Kell az nekik, na.
2009. okt. 23. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!