Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit illik "adni" a barátnő esküvőjére? 5000 Ft-tól többet? Ki mennyit szánna egy lagzira?
nálunk is úgy néz ki, hogy barátoknál hamarosan lesz. Én szeretnék legalább 50et adni, mi ketten megyünk a férjemmel.
Szerintem 10/fő az általános.
Esetleg viszel ajándékot is, és 5000 a menyasszonytáncba?
én a legjobb haveromnak 100 at adtam, és mellé, egy kis csomagot, amire rá volt írva,ha sok a veszekedés már otthon akkor bontsd csak ki!
egy guminő volt benne!
másnap már jött az sms, hogy kibontottuk:)
Mi négyen adtunk összesen 100.000 forintot. Mondjuk apukám tesójának a lányának (tehát az én unokatestvérem) esküvője volt.
Barátnak én annyit adnék, amennyit meg tudok engedni magamnak. Minél többet.
De szerintem is illik vinni minimum 10.000-et. Gondolj bele, milyen sok fogás meg innivaló van.
Nekünk egyébként azt mondták, hogy ne vegyük ajándékot, hanem annyi pénzt hozzunk, amennyit az ajándékra szántunk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!