Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hivatalos vagyok a barátnőm esküvőjére, de sajnos ma tudtam meg, hogy meghalt nagymamám testvére. Mit csináljak? Menjek el az esküvőre, ami hétvégén lesz, vagy ne?
Egy időpontban van az esküvő és a temetés? Ebben az esetben elmennék a temetésre, az esküvő utáni bulira még simán odaérsz.
Ha nem egy időben vannak akkor meg el tudsz menni mindkettőre. Vagy a pár megsértődne ha nem mennél el a szertartásra? Mondd el nekik mi történt és biztos megértik.
27es vagyok
Ja,hogy mégcsak nem is a temetés? :o
Akkor meg pláne nem értem a család cirkuszolását...
Én elmennék. Gondolom a nagyi testvére sem szeretné, hogy miatta otthon búslakodj! Szomorú dolog ez, de az élet megy tovább. Nekem a nagymamám áprilisban meghalt, május 12-én temettük, 31-én esküvőre mentünk.
Férjem nagymamája 2 hónappal az esküvő előtt halt meg, megtartottuk az esküvőt, úgy, hogy az én anyukám meg az intenzív osztályon feküdt és majdnem meghalt :( még pénteken felhívtak a korházból, hogy ha nem műtik meg anyukámat, akkor meghal. Mindezt egy nappal az esküvő előtt. Megtartottuk, de hiányzott onnan anyukám nagyon.
Szerintem menj el nyugodtan az esküvőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!