Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hivatalos vagyok a barátnőm esküvőjére, de sajnos ma tudtam meg, hogy meghalt nagymamám testvére. Mit csináljak? Menjek el az esküvőre, ami hétvégén lesz, vagy ne?
A nagymamád testvérén már nem segít az, ha nem mész el az esküvőre, a gyász nem formaságokon múlik.
A barátnőd viszont él, és számít rád.
Ahogy érzed magadban, de csak a külsőségek és "elvárások" miatt ne maradj otthon.
hmm nehéz kérdés
az esküvőt úgy szervezték meg hogy téged is várnak és ha a barátnődről van szó gondolom szeretnél is menni
én már elvesztettem nagymamámat és a testvérét is :( borzasztó nélkülük a mai napig gondolok rájuk és hiányoznak is de a gyász nem akadályozott volna abban hogy elmenjek a legjobb barátnőm esküvőjére és ott legyek mellette az ő nagy napján ennyivel úgy érezném tartozom neki:) a nagymamám testvére hogy otthon ülök mellette feketében a nap 24 órájában és siratom se fog életre kelni:(
Elmondták hogy miért szeretnék hogy ne menj?
Kíváncsi lennék az okora!
Azt szeretnék hogy otthon ülj és sírj fekete ruhában?
akkor a mamád jobban érezné magát?
nem hiszem mert most a testvére elvesztése fáj neki ez akkor is így lesz ha nem mész el az esküvőre és akkor is ha otthon maradsz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!