Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan legyen anyumnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen anyumnak egy dúsgazdag férje?

Figyelt kérdés
:)))
2009. okt. 20. 01:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem dumáljátok meg Süsüvel, hogy elrabol Titeket (kamuból) és bezárkóztok egy magas toronyba. Onnan lelógatjátok a hosszú copfotokat, de csak olyankor, amikor arra jár a Szőke Herceg. Lehetne egy kis média hírverést is csinálni az ügynek, de plakátok mindenképp kellenek. Ezeket még azelőtt tegyétek ki, mielőtt bezárkóznátok, mert utána már nem illik kimászkálni. Előnyös helyzetben vagytok, mert kettőtök közül az egyik biztos megtetszik a Hercegnek. Azért amikor megérkezik, keressetek rá iwiwen, hogy lássátok, biztos jó parti-e. Ha tele van "Én a Maldív szigeteken", "Izlandon Muki kutyámmal", "Diplomaosztóm a Yale-en" típusú képekkel, akkor az már valószínűsíti a dolgot, bár az is lehet, hogy profi PhotoShop-ban. Ez utóbbi is elég érdekes tud lenni, ha már mégse' gazdag.

Aztán csapjatok hetedhét országra szóló lagzit, és ne feledkezzetek meg Süsüről, az egyetlen értelmesről a társaságban!

Sok boldogságot!

2009. okt. 20. 09:49
 22/30 anonim ***** válasza:
Mi van, hamarabb kezdődött az őszi szünet? :-)
2009. okt. 20. 10:23
 23/30 anonim ***** válasza:
76%
És apád, mit szól mindehhez? :-)))
2009. okt. 20. 12:03
 24/30 anonim ***** válasza:
40%
Őt már nyilván megmérgezték, feldarabolták, és elküldték hurka formájában Afrikába.
2009. okt. 20. 12:05
 25/30 A kérdező kommentje:
ö már 10éve nem lakik velünk de ö mégcsorobb mint mi
2009. okt. 20. 13:31
 26/30 anonim ***** válasza:
84%
S azt nem mondta nektek senki,hogy a pénz nem minden. Vannak anál sokkal fontosabb dolgok. Úgy mint pl a becsület a szeretett a megértés. Lehet fogni egy pénzes pasit és jól kihasználni hogy menő és szép életünk legyen. Csak nem biztos hogy megéri, ha minden értéket elvesztünk ami igazán fontos, s úgy mennek el mellettünk az évek, hogy egy hatalmas házban élünk egy olyan emberrel akit nem szerettünk, s kimarad az életünkből az igazi szerelem. Na köszönöm de inkább szegény maradok, mint sem úgy éljek mint egy luxus prosti. Én is szegény vagyok s szegény fiúhoz mentem hozzá. Nagyon szerettem és nem cserélném le egy gazdag ficsúrra hogy jobb életem legyen. Ezen kéne elgondolkozni!
2009. okt. 20. 13:55
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de elég kicsi az esélye, hogy összejöjjön. :-D Egy dúsgazdag férfi nem vesz el és nem is jön össze egy idősebb gyerekes nővel. Minek venne az ember trabantot, ha mercedest is vehet?
2009. okt. 20. 17:17
 28/30 anonim ***** válasza:

Gazdagok közé kell járni.

De ott ugy is kell kinézni.

Még ha csak a látszat szintjén is.

2009. okt. 20. 23:27
 29/30 anonim ***** válasza:

Anyud is ezt akarja??

Vagy inkább Te.

2009. okt. 20. 23:28
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

01.59-nek:

Akkor az öreg gazdag pasik miért nem korban és pénztárcában hozzáillőt keresnek?

Ez kölcsönös kihasználás !!!!

A nő a pénzt a pasi meg a friss hust kapja.Ennyi

2009. okt. 20. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!