Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elhívtam a barátnőmet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívtam a barátnőmet az esküvőmre, de ő nem abban a városban lakik, ott kellett aludnia, és a szálláshelyet én fizettem neki a reggelivel együtt. Korrekt dolog ez szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintem igazán felajánlhatta volna, hogy ő fizeti ki a szállását, ahelyett, hogy elvárja, hogy mi fizessünk helyette.
2013. jún. 22. 22:21
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Viszont szerintem illett volna visszautasítania, mert ő jobb módú, mint mi.
2013. jún. 23. 00:32
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

Istenem,ki a francot érdekel,hogy ő jobb vagy rosszabb anyagi helyzetben él.

Meghívtad ezzel a feltétellel,ő erre számított és kész.Gondolom az utazás,reggelin kívül más étel,nászajándékod,esetleg a ruhája is pénzbe került,ezeket is vedd figyelembe.

Te egy senkiházi kis suttyó vagy,hogy még mindig ezen fortyogsz,ahelyett hogy friss házasként lazítanál és végtelenül élveznéd a nyamvadt kis számítós kétszínű életedet.

NEM,NEM ILLET volna visszautasítania,megígértél valamit és be is tartottad.PONT.

Attól még,hogy általában jobb anyagi helyzetben van nálad,attól még lehet,most mégse áll olyan jól.

Wáh,bárcsak megtudná a "barátnőd",hogy milyen is vagy...és lehet ő a te barátnőd,de te tuti nem vagy az övé.

2013. jún. 23. 01:05
 23/51 anonim ***** válasza:
100%

Ha felajánlod, benne van a pakliban, hogy elfogadja.

Ő gondolhatta azt, hogy ez benne van a költségvetésetekben, mint ahogyan nagyon sok párnak is. Ő akkor úgy számol, hogy olyan ajándékot, vagy annyit a ad a borítékba amivel ezt honorálja (ha belefér neki a keretbe, és mint írtad belefér)

Azért nekünk rendesen megdobná a költségvetésünket,

Mivel a 100 embernek a fele 100 km-nél távolabbról jön... Megnéztem, a környéken ha szállón helyezem el őket, akkor 50 E plusz az idegenforgalmi adó..((25 emberre)

Ha hottelben, nem 6 fős szobákban akkor az fejenként 4000 ft...

(Nálunk ennyi)

Mi felajanljuk,mhogy ha szükséges intézünk szállást, de a költségeet nekik kell állni, mert sajnos nem fér bele a keretbe...nem szívbajoskodok, és nem fogok olyat felajánlani, amit nem tudok adni, vagy nemmszívesen adok.

2013. jún. 23. 07:15
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy. Meghívod azzal, hogy fizeted a szállását, aztán úgy rendezed le, hogy nem fizeted ki, és ebből ő vegye a lapot, hogy illik neki kifizetni az ígéret ellenére is? NA, tudod mikor neveznélek én továbbra is a barátomnak...Egyébként a borítékba mennyit tett? Mert arról bőszen hallgatsz...Gondolom, a vastag borítékot meg elvártad. Így szokott ez lenni az ilyen fajtájú menyasszonyoknál, legszívesebben belépőt szedne, meg elvárná a nagy összegeket, de hogy neki, mint vendéglátónak is lennének kötelezettségei, főleg, ha ekkora elvárások vannak, arról már megfeledkezik.
2013. jún. 23. 07:23
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont szerintem illett volna visszautasítania, mert ő jobb módú, mint mi."

Akkor minek ajánlottad fel, hogy kifizeted? :D

Az újdonsült férj is tudja már, hogy ennyire szarrágó és inkorrekt vagy?

2013. jún. 23. 08:22
 26/51 anonim ***** válasza:
100%

"Azért ajánlottam fel, mert úgy illik. De én biztos visszautasítottam volna. Itt főleg az elvről van szó."

Amekkora szarrágó vagy, te aztán biztos nem utasítottad volna vissza ... sőt a végén ott maradtál volna még egy éjszakára, hisz te vagy a szegényebb....te szegény.

2013. jún. 23. 08:22
 27/51 anonim ***** válasza:
90%
És szólj az újdonsült férjednek, hogy foglalkozzon veled kicsit többet, mert unalmadban már nem tudsz magaddal mit kezdeni a gyakorikérdésezésen kívül.
2013. jún. 23. 08:37
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez tényleg nagyon csúnya dolog! Mi is felajánlottuk a szállás lehetőségét a vendégeknek, bár a legmesszebbről érkező vendégünk is max. 15 km-ről jött, de egyértelműen le volt írva, és el is mondtuk nekik, hogy ha szeretnének szállást, az x ezer forintba fog kerülni, ami őket terheli. Senki nem kért szállást, de szerintem nem az összeg miatt (3ezer ft), hanem a kisebb távolságból kifolyólag. Tisztább lett volna, ha meg sem hívod szegényt ezek után...
2013. jún. 23. 08:47
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

Te hívtad meg a saját esküvődre így ő a vendég, nem is lett volna neki kötelező elmenni.

Ráadásul fel is ajánlottad neki, hogy fizetsz, honnan találja ki, hogy neki ezt el kell utasítania? Lehet pénzzel is úgy készült, hogy nem hozott a szállásra, így ki se tudta volna fizetni.

Sokszor az egész násznép elszállásolását a házasok állják, kifizetnek egy egész panziót, Neked csak ezt az egy embert kellett elszállásolnod? Egyébként is ha a barátnőd, miért nem nálatok aludt, szüleidnél aludt, vagy ha van, közös barátnál aludt?

2013. jún. 23. 09:24
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

3 éve volt az esküvőnk. Hívtunk barátokat, akik 100 km-ről jöttek. Konkrétan 4-et. Tudod, mivel kezdtem nekik? Összeházasodunk, meghívó majd megy, ti meg jöttök, szállást meg nézek!!!!

Az étteremnek volt panzió része is az emeleten, ott aludtak (mi is). É kapaszkodj meg: reggelire is meghívtuk őket....

És nem vagyunk full milliomosok, de az a pár ezer Ft egy 60 fős lagzinál nem számít. Hoztak úgyis ajándékot, de ha nem hoztak volna, mert nem az a lényeg, akkor is jó szívvel látom őket, fizetem ki a szállást+kaját.

És igen, ha meghívom őket, akkor nekem illik gondoskodni a szállásról, az én vendégeim. Ez az elv.

Viszont remélem azok nászajándékát visszautasítottátok, akik nálatok rosszabb anyagi helyzetben vannak.

2013. jún. 23. 09:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!