Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tényleg emiatt érdemes elhalasztani egy esküvőt?
Szeptemberre terveztük az esküvőt, már kész a meghívó, helyszín lefoglalva, időpont lefoglalva a hivatalba és a templomba is, a ruhám lefoglalva. De ma volt az államvizsgám és elhasaltam, nem sikerült.
A párom addig nem akar feleségül venni, amíg nincs meg a diplomám, hiába jövök neki bármivel. Így is van munkám, normális életem, majd fél év múlva próbálkozok újra. Össze is vesztünk ezen. Most kikapcsoltam a telefonom, hallani sem akarok róla... Mit mondjak neki? Hogyan győzzem meg?
Több dolog is elgondolkoztat a kérdésedben:
1) Miért buktál meg? Nem tudtál készülni, vagy ennyire brutál a szak?
2) Miért érdekli ez a vőlegényed, ha egyszer van kereseted? És egyébként is meg lehet próbálni újra.
3) A telefonkikapcsolás hogyan oldja meg, hogy e halld a másikat? Hát nem a szomszéd szobában van???
Ilyen körülmények közt őrültség házasságra még gondolni is. Ne győzd meg, hanem fájó szívvel mondj búcsút az esküvői előlegeknek és neki is...
24N
"De amúgy nem nagyon szoktak buktatni államvizsgán. Ennyire nem tudtál semmit sem?"
"nem tudtál készülni?"
Nem tudom, hogy jön ez ide, meg mit kell ezen lovagolni. Eleve régen rossz, ha ezen múlik a házasság. Ezért, max. anyuka meg apuk dorgálja meg a kisgyerekét, de már a felnőttet még ők se, főleg, ha dolgozik és maga végzi.
Ez egyszerűen szánalmas. Én végleg törölném is. Nyilván elég baj neked, hogy megbuktál és mehetsz megint, attól függetlenül, hogy tudod, hogy fél év múlva mégy megint, meg ugyanarra forog a Föld és a munkád is megvan stb. De azért biztos nem arra van szükséged, hogy mi? Megbuktál? Figyi, akkor halasszuk már az esküvőt. Hát anyja seggét! Én végleg halasztanám.
A fenti kérdésekre, nálunk meg volt olyan bizottság, ahol majdhogy nem keresztet vethettél a diplomádra, mert sírva jöttek ki tőlük, és nem a hülyék.
Engem csak annyi érdekel, hogy ki kellett kapcsolni a telefont, hogy ne beszélj. Tehát nem laktok együtt? Így hogy akartatok házasodni? NEHOGY összeházasodjatok együttélés nélkül...
Mi összeköltözünk az exel, és egy év múlva szakítottunk, mert nem bírtuk elviselni egymást. Amíg az kapcsolatban szerelem volt, addig együttélésben pokol. Meg is ütött. Ne házasodjatok együttélés nélkül!!!
Kétszer is elolvastam a kérdést, mert nem akartam hinni a szememnek, hogy van ilyen....ez a pali nem normális!!! Hozzá ne menj!!!! ÉS adj érte hálát, hogy még időben kiderült mekkora idióta!!!
Nehogymár te győzködd, hogy vegyen el!!!
Hmmm...
Lehet, hogy nem is akart elvenni, csak nem tudta, hogyan másszon ki a dologból, így a bukásod kapóra jött neki?
Vagy egy sznob, aki diplomás feleséget akart? Mindegy, h szép vagy csúnya, kedves vagy házisárkány, Te vagy valaki más, a lényeg a diploma?
Húzd ki Magad, mondd le a leszervezett dolgokat és tedd lapátra a pasit.
A rossz dolog, hogy fél évvel később lesz diplomád. A jó, hogy megszabadultál egy Hozzád méltatlan emberi nullától...
Lehet, hogy valójában nyertél a történteken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!