Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak? Tényleg emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Tényleg emiatt érdemes elhalasztani egy esküvőt?

Figyelt kérdés

Szeptemberre terveztük az esküvőt, már kész a meghívó, helyszín lefoglalva, időpont lefoglalva a hivatalba és a templomba is, a ruhám lefoglalva. De ma volt az államvizsgám és elhasaltam, nem sikerült.

A párom addig nem akar feleségül venni, amíg nincs meg a diplomám, hiába jövök neki bármivel. Így is van munkám, normális életem, majd fél év múlva próbálkozok újra. Össze is vesztünk ezen. Most kikapcsoltam a telefonom, hallani sem akarok róla... Mit mondjak neki? Hogyan győzzem meg?

2013. jún. 21. 19:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
28%
De ezt előre nem lehetett tudni? Mármint, hogy ennyire fontos neki? Tudta, hogy mennyit tanultál rá? Milyen szak?
2013. jún. 21. 20:04
 12/33 anonim ***** válasza:
12%

Nem lehet,hogy csak jot akart? Persze akkor is bunkosag volt tole!

Ugy ertem,hogy "motivacionak" szanta...? Bar en is nagyon haragudnek ra a helyedben az biztos!

2013. jún. 21. 20:14
 13/33 anonim ***** válasza:
89%
Azért motivációnak elég erős :D Szerintem csak kifogást keres, hogy ne vegyen el. Én biztos mondtam volna neki, hogy akkor szevasz
2013. jún. 21. 20:17
 14/33 anonim ***** válasza:
87%
Mit mondott, miért ilyen fontos neki a diplomád megléte? VAgy miben függ össze a házassággal?
2013. jún. 21. 20:24
 15/33 anonim ***** válasza:
81%
de miért fontos ez neki ennyire??
2013. jún. 21. 20:25
 16/33 anonim ***** válasza:
83%
Ugye ez kamu. :) Mondd, hogy csak poén! :(
2013. jún. 21. 20:42
 17/33 Amado atya ***** válasza:
79%

Ez gyárilag hülye. Én a helyedben nemcsak, hogy elhalasztanám az esküvőt, hanem végleg törölném is.

Ne akard meggyőzni, hadd a fenébe. Ezer értelmesebb és normálisabb pasi akad a világon. Örülj, hogy most mutatta meg a maga valóját, és nem az esküvő után derült ki, milyen idióta.

2013. jún. 21. 20:51
 18/33 anonim ***** válasza:
84%
Ne mondj neki semmit, és ne győzködd. Egy barom. Téged szeret vagy a tudatot, hogy diplomás nő a felesége?
2013. jún. 21. 20:52
 19/33 anonim ***** válasza:
58%
Ne gondolj feltétlenül a legrosszabbra. Mi is úgy beszéltük meg a Párommal, hogy majd csak diploma után házasodunk össze. Nem azért, mert fontos lenne maga a diploma megléte a házassághoz, hanem azért, mert úgy gondoljuk, azzal, hogy befejezem az egyetemet, lezárul egy életem szakasza, és utána szeretnénk elkezdeni az új szakaszt. Tehát a két dolog így, mintegy jelképként különül el. Ti megbeszéltétek előre a Pároddal, hogy az egyetemed befejezte után akartok összeházasodni? Vagy ez csak most derült ki részéről?
2013. jún. 21. 21:08
 20/33 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem akkor is gáz, hogy már meg van szervezve, és egy ilyen ratyi indok miatt lemondja.
2013. jún. 21. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!