Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tényleg emiatt érdemes elhalasztani egy
esküvőt?
Figyelt kérdés
Szeptemberre terveztük az esküvőt, már kész a meghívó, helyszín lefoglalva, időpont lefoglalva a hivatalba és a templomba is, a ruhám lefoglalva. De ma volt az államvizsgám és elhasaltam, nem sikerült.
A párom addig nem akar feleségül venni, amíg nincs meg a diplomám, hiába jövök neki bármivel. Így is van munkám, normális életem, majd fél év múlva próbálkozok újra. Össze is vesztünk ezen. Most kikapcsoltam a telefonom, hallani sem akarok róla... Mit mondjak neki? Hogyan győzzem meg?
De ezt előre nem lehetett tudni? Mármint, hogy ennyire fontos neki? Tudta, hogy mennyit tanultál rá? Milyen szak?
2013. jún. 21. 20:04
12/33 anonim válasza:
Nem lehet,hogy csak jot akart? Persze akkor is bunkosag volt tole!
Ugy ertem,hogy "motivacionak" szanta...? Bar en is nagyon haragudnek ra a helyedben az biztos!
2013. jún. 21. 20:14
13/33 anonim válasza:
Azért motivációnak elég erős :D Szerintem csak kifogást keres, hogy ne vegyen el. Én biztos mondtam volna neki, hogy akkor szevasz
2013. jún. 21. 20:17
14/33 anonim válasza:
Mit mondott, miért ilyen fontos neki a diplomád megléte? VAgy miben függ össze a házassággal?
2013. jún. 21. 20:24
15/33 anonim válasza:
de miért fontos ez neki ennyire??
2013. jún. 21. 20:25
16/33 anonim válasza:
Ugye ez kamu. :) Mondd, hogy csak poén! :(
2013. jún. 21. 20:42
17/33 Amado atya válasza:
Ez gyárilag hülye. Én a helyedben nemcsak, hogy elhalasztanám az esküvőt, hanem végleg törölném is.
Ne akard meggyőzni, hadd a fenébe. Ezer értelmesebb és normálisabb pasi akad a világon. Örülj, hogy most mutatta meg a maga valóját, és nem az esküvő után derült ki, milyen idióta.
2013. jún. 21. 20:51
18/33 anonim válasza:
Ne mondj neki semmit, és ne győzködd. Egy barom. Téged szeret vagy a tudatot, hogy diplomás nő a felesége?
2013. jún. 21. 20:52
19/33 anonim válasza:
Ne gondolj feltétlenül a legrosszabbra. Mi is úgy beszéltük meg a Párommal, hogy majd csak diploma után házasodunk össze. Nem azért, mert fontos lenne maga a diploma megléte a házassághoz, hanem azért, mert úgy gondoljuk, azzal, hogy befejezem az egyetemet, lezárul egy életem szakasza, és utána szeretnénk elkezdeni az új szakaszt. Tehát a két dolog így, mintegy jelképként különül el. Ti megbeszéltétek előre a Pároddal, hogy az egyetemed befejezte után akartok összeházasodni? Vagy ez csak most derült ki részéről?
2013. jún. 21. 21:08
20/33 anonim válasza:
Szerintem akkor is gáz, hogy már meg van szervezve, és egy ilyen ratyi indok miatt lemondja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!