Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fátyol nélkül nem menyasszony a menyasszony? Mostanában ilyen megjegyzéseket kapok.
Nem szeretnék fátylat. Nem illik a ruhámhoz, se a hajamhoz.
Volt, aki rákérdezett, h a kiegészítőkkel hogy állok, s mikor megtudják, h nem lesz fátylam, akkor kínos mosoly ül ki az arcukra. Sőt, már többektől megkaptam, h hülye vagyok, amiért nem lesz. " pedig egy igazi menyasszonynak van fátyla" " hát pedig az kell" " életedben egyszer vehetsz fel ilyet, ne légy buta"" illetlenség fátyol nélküli menyasszoynak lenni" " honnan fogják tudni, h te vagy a menyasszlny, ha nem lesz fátylad?" És hasonlók.
Komolyan elgondolkoztam, h mit tegyek.. De pl egyik ismerősömnek nemrég volt az esküvőlye.. És rá meg minden rá volt aggatv. Nekem meg az sok.. Egy ruha, amihez abszolút mem illene ennyi kiegészítő.. Haalmas habos babos fodros.. Már a ruha magában sok. És akkor még fátyol, kesztyű. Kis szütyő.. És még néhány fenér plüss szív is a karjára volt aggasztva, meg kis tiara a fején.
Miért ilyen nagy elvárás h mindenáron legyen fátyol?
Igen, illik a ruhámhoz. Az is csipkés itt- ott.. De egyébként nagyon egyszerű ruha, és nagyon romantikus fazon. A csokrom pedig ilyen lesz, csak nem rózsaszín, hanem krémfehér rózsákkal. :)
Utolsó vagyok. Ja, és nekem ateista esküvőm lesz pap nélkül, szerintem azon is sokan meg fognak botránkozni, de miért legyek hipokrita, hiszen az lennék, ha nem hívőként olyanra esküdnék, amiben nem hiszek. Itt van pár kép fátyol nélküli menyasszonyról, esküvőról, szerintem gyönyörű. Ja, hogy a háta is kivágott a menyasszonynak, azon is sokan megbotránkoznak. Én szeretem az újjításokat, ha mernek a szociális elvárások ellen menni, persze bizonyos keretek között. Itt vannak a képek, szerintem gyönyörűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!