Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerülhet egy ilyesmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerülhet egy ilyesmi menyasszonyi ruha varratása? És a kölcsönzés? Hogy éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Nagyon alacsony vagyok, így nagy abroncsosba hülyén néznék ki, hiába tetszenek nagyon. Úgyhogy ilyesmikre gondoltam:

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 19. 10:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
Én is alacsony vagyok, (158cm), de hatalmas abroncsos ruhám lesz, és nem áll rosszul. Szerintem ezek, amiket linkeltél, éppen a magasabb lányokra illenek, ha megnézed, a képeken is magas, vékony modelleken van fotózva. Mielőtt bármilyet is varratnál, mindenképpen próbálj fel több fazont egy szalonban magassarkú cipőben (az ingyen van a normális helyeken)!Vásárolni nem kell, de lehet, hogy úgy jársz majd, ahogyan többen köztünk: olyan ruha áll a legjobban, amire nem is gondoltál volna! A kérdésedre válaszolva szerintem minőségi anyagból varrva, munkadíjjal kb. 30.000 forint lesz.
2013. jún. 19. 12:30
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elmegyek mindenképpen próbálni. 30.000 nem is olyan vészes, csak tényleg kicsit lutri.
2013. jún. 19. 12:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyébként meg minden menyasszonyi ruhát magas vékony nőkkel reklámoznak.
2013. jún. 19. 12:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha felveszel egy magassarkút mindjárt 160-165 centi leszel, az már normál :) Na nem bírod annyira, akkor lehet platform eleje, így jóval kényelmesebb, mert ugye nem 15-öt vesz fel a talpad, hanem csak mondjuk 9-et.

[link]

[link]

[link]

A linkelt ruhák nagyon szépek, és épp, hogy magasít a mell alatt szabott. Egyéb ruhák, amik nyújtanak pl.

a nyakba akasztós vagy a garbós,

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

elöl rövid hátul hosszú és a rövid ruhák (térd felett, térd alattól összenyom),

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

asszimetrikus fazonok

[link]

[link]

[link]

és a hableány/trombita fazonok.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A klasszikus, A vonalú, nagy abroncsos ruhák azért nem jók, mert ezek derékban vágottak majd bővülnek, így összenyomják az embert. Valaki írta, hogy ilyen magassággal ő bizony jól mutat abroncsosban: nézzen még egyszer tükörbe!

A varratás-kölcsönzés témához: ez nagyban függ a választott modelltől és kölcsönzőtől, de általában jobb ruhákat 100.000 alatt nem lehet kölcsönözni, még empire fazonú, egyszerű ruhákból sem - ilyenkor érdemes elgondolkodni a varratáson, mert ha már hasonló áron kijön egy jó varrónőnél, minőségi anyagból, akkor azt a fele áron tovább is lehet adni persze.

Amiket általában nem éri meg varratni, azok a nagy, abroncsos, agyondíszített ruhák, mivel ezeknek az anyagköltsége és a munkadíja (óradíja) bőven meghaladja a kölcsönzését.

2013. jún. 19. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!