Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslány ruha kölcsönzés hogyan működik?
Amikor felkért akkor kellett volna ezt tisztázni.
Egyébként legtöbbször a koszoruslány fizeti magának, ha csak nem külön varratnak. àlltalában a menyasszony megmondja milyen szinü legyen. szoktak együtt menni de nem kötelezö, ha csak egy szalonnak több egyforma ruhája van és így mindnekinek ugyan olyan lesz. Nálunk így volt a 3 felnött lánykámnnak és a 3 kislánynak pont ugyan olyan volt a ruhája mert a kölcsönzönek több méret fazon volt ugyan abból a fajtábólm ezt úgy kell elképzelni, hogy nem totál egyforma volt, de ugyan az az anyag, szín kombináció.
Munkatársak nem szoktak munkatársakat koszoruslánynak megtenni, ha csak nem nagyon jó barátnök.
Én azt mondanám neki, hogy ne haragudjon, de úgy alakult, hogy most ezt a kiadást nem tudod vállalni. (Gondolom még ajándék is kellene.) Ezért visszamondanád a koszorúslánykodást.
Akkor kibújna a szög a zsákból, hogy ő akarta-e fizetni, ha meg nem, akkor nem maradsz szarban.
Persze, ez akkor járható út, ha nem akarsz ilyen kiadást. Én megmondom őszintén, egy kolléganőmnek sem lennék a koszorúslánya szívesen, ha nekem kellene fizetni. Ha lenne rá, nem érdekelne, de van jobb helye is annak a pénznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!