Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány karikás abroncs illik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány karikás abroncs illik a testalkatomhoz?

Figyelt kérdés

Augusztusban férjhez megyek és nem tudok dönteni, hogy hány karikás abroncsot vegyek a ruhámhoz, ugye testalkathoz viszonyítva mondják hogy 1-2-3-4-5 karikás kell... mindenhol mást mondanak...

A testalkatom "galamb"- a hasamon van a legtöbb felesleg, a mellem 85/C , a lábaim viszonylag vékonyak a felsőtestemhez képest. Azért gondolom a ruha fazonja is számít az abroncs megvásárlásakor, az A és a Báliruha fazonú között van valahol, sima menyasszonyi ruha anyagú , az elején felvágással, ahol kilátszik a tüll.

2013. jún. 15. 11:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A 3 karikás általában ennél bővebb. Kettőt javasolnék.
2013. jún. 16. 03:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem hasonló stilusú lesz a ruhám. Az abroncsom 3 abroncsos 3 fodros, állítható kőrméretű, nekem 86 cm átmérőre lesz beállítva. A szalonba 4 karikásal is próbáltam és 100-as kõrmérettel is. Az is jó volt, de nekem ezzel a megoldással tetszett a legjobban. Itthon is próbáltam többször és ez tetszett a legjobban. Így még elférnek mellettem anélkül hogy elállna a ruha, és a babánkat is kényelmesen tudom emelgetni. Tehát ha ez a végleges ruhad próbálj alá! Viszont az abroncs anyaga sem mindegy mert amit belinkeltél kép ott látszanak az abroncsok és szerintem az nem szép tehát tüllel, fodorral borított lenne szerintem a legjobb. Ha esetleg környékbeli vagy és hasonlók a méreteink szivesen megmutatom az enyémet, vagy küldök képet róla ha gondolod. Sok boldogságot!
2013. jún. 16. 10:03
 13/19 anonim ***** válasza:

íííí, a képet megnézve ha erre a ruhára áldozol 20-nál többet, akkor inkább lépj vissza!

Ez ukrán ruha! Kilátszik az abroncs karikája, vékony a tüll, foszlik a csipke.. jáááj...

Mennyiért bérled/veszed?

2013. jún. 23. 23:20
 14/19 A kérdező kommentje:
igen az abroncs azért látszik ki mert akkor bérelték ki az utolsó tüllös abroncsot, ezért csak a sima volt alátéve hogy lássam mekkora az alja, és felül nem a csipke bomlik, hanem az az akasztója, csak ki van fordítva
2013. jún. 24. 08:50
 15/19 anonim ***** válasza:

Remek kifogás de...

Az alsószoknyának egy minőségi munkánál semmilyen körülmények között nem szabad kilátszania! Mivel kilátszik, ez egyszerűen annyit jelent, hogy spóroltak az anyaggal.

Mindenesetre én is meggondolnám a helyedben, hiszen az anyagán is látszik, hogy borzasztó, poliészter förmedvény az egész ruha. ENnél nagy tehetséggel lehet csak rosszabb kialakításút találni.

2013. jún. 24. 10:17
 16/19 A kérdező kommentje:
:/ nekem tetszik.
2013. jún. 24. 10:35
 17/19 anonim ***** válasza:

Maga a ruha szép, de legalább 3 réteg hiányzik alóla, vagy pedig mégegyszer ennyi anyag a ráncoláshoz, ebben igaza van az előzőnek.

Válassz alá olyan alsószoknyát ami nem az abronccsal, hanem a rétegeivel(fodorjaival tart), akkor nem nem fog csúnyán mutatni:)

2013. jún. 24. 10:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem maga a ruha sem szép, mert süt róla, hogy igénytelen munka, ráadásul a fazonja is jó 10 évvel ezelőtti.

Anyagügyileg valamilyen olcsó taft, merev, kocka alakú az egész, holott az ilyen felcsíptetett szoknyáknak szép, lágy ívesnek kellene lennie:

[link]

[link]

[link]

A tüll alsószoknya ide-oda húzódik, egyszerűen rosszul lett odavarrva/kiszabva. Egyenesen kellene állnia mindenhol, ennek ellenére eltérő hossza van és bal oldalt szinte srégen húzza le valami!

Mindezzel csak annyit akarok mondani, hogy szerintem ez a ruha elég nagy lehúzás, és az áráért valószínűleg jóval szebbet is találhatnál.

2013. jún. 24. 11:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik és nem volt drága, akkor vedd fel bátran, de 20-30 ezernél többet ne adj érte, mert rohadtul nem éri meg...
2013. jún. 25. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!