Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő és lakodalom tánc nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő és lakodalom tánc nélkül?

Figyelt kérdés
Nagyon zárkózott ember (nő) vagyok, sosem jártam sehova, mindig idegen volt az önünneplés. Az esküvőt a párom miatt azért szeretném egy polg. hivatali aláíráson kívül kicsit bővíteni. Ugy tervezem, hogy egy feldiszített családi ház kertjében lenne a szűk család, ahol lenne egy kis ceremónia, aztán pohár köszöntés , svédasztal és ennyi. Én sosem táncoltam még , most sem szeretnék, nem is tudok. Szerintetek ennyi elég? Nem lapos így? Nem lesznek csalódottak a vendégek?
2009. okt. 9. 20:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
51%
Ha lagzi lesz, akkor kötelező táncolni!!! Nincs olyan, hogy üldögélsz az asztalnál, mert ez szégyen. Te vagy a vendéglátó, és neked mindent meg kell tenned, hogy a násznépet táncba, mulatozásba hívd. Ha erre nem vagy képes, akkor esküvő után laza ebéd, vagy vacsi a szűk családnak és viszontlátás.
2009. okt. 11. 14:07
 22/22 anonim ***** válasza:
67%

Az én unokabátyámnak egy zene nélküli (!) ebéd volt a "lagzi", mindenki ült és csendben beszélgetett az asztalánál, de ez azért volt, mert pont előtte nem sokkal halt meg a nagyapánk, és nem lehetett már odébb tenni az esküvőt, így meg nem illett mulatni meg táncolni. Kicsit olyan volt, mint egy tor. Jól el lett szúrva, a mai napig bánja szerencsétlen.

24/L, unokabátyus 31/F

2009. okt. 11. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!