Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő és lakodalom tánc nélkül?
Én adventista vagyok. Az adventisták nem szoktak táncolni. Nagyon jó lakodalmak vannak, a vacsora után a vőfélyek különféle társas játékokat játszanak, olyat mint a fedőpörgetés, meg a székfoglaló. Játszik a kétévestől a kilencvenévesig mindenki. A játékvezető úgy intézi, hogy a fiataloknak alkalmuk legyen puszilkodni vagy párt választani. ezen mindenki jól mulat.Éjfélkor ellopják a menyasszonyt, aztán lepedővel letakarva mindenféle népeket hoznak vissza fehér cipőben, férfit is, minden félét, és kérdezgetik a vőlegényt, na ezt itt hagyjuk -e a tied-e, Jüó vicces. Ez is egy óra.Ajándékot hoznak, sok sok dobozban ilyen vicces meg gyerekáldásra utaló ajándékok...Gyűjtenek az ifjú párnak új szitára egy régi rosszba, össszejön a millió ott is.
De nekem csak ebéd volt az öregekkel, s házi buli este otthon a fiatalokkal.
Ha csak kerti party lesz, az derüljön ki egyértelműen a meghívóból.És időben, mert akkor úgy hoz ajándékot, ha tudja, hogy nem lesz menyasszonytánc. Másképp kellemetlen lenne a vendégeknek. Lényeg, hogy pontosan tudják előre, mit kell csinálniuk.
Sokan az esküvő miatt tanulnak meg táncolni, tanfolyamon.
Az esküvő ÖRÖMÜNNEP!
Miért ne lehetne tánc? Attól neked nem kell táncolnod.
Voltam már olyan lakodalomban, ahol terhes volt a kismama, szépen végigülte a lagzit éjfélig, aztán elment aludni. Nem volt mennyasszonytánc, de a többiek mulathattak úgy ahogy nekik jól esett a vőlegénnyel hajnalig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!