Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő és lakodalom tánc nélkül?
Mi a párommal már egy éve együtt éltünk amikor tervezett babánk megfogant. Úgy gondoltuk, szépen csendben, csak mi meg a két tanu megesküszünk és ennyi. A családnak szóltunk, hogy esküdni készültünk(mai napig bánom) mert úgy illik, hogy legalább szóljunk. Volt aki megértette. Nem is erősködött, elfogadta a döntésünket. Ám a családunk egynéhány tagja mindenáron vacsorát, de legalább egy kerti bulit akart. Volt aki felajánlotta, hogy fizeti a menyasszonyi ruhát, csak menjek habosba, amikor meg közöltem, hogy nem, akkor vérig sértődött. Szerveztek egy kerti bulit, amit egy porcikánk sem kívánt. Kikötöttem, hogy nem táncolok. Utálom a felhajtást körülöttem. A buli elején közölték, hogy nekünk kell kezdeni a táncot, nyomban menjünk ropni. Én mondtam, hogy nem szeretném. Erősködtek én pedig mivel érzékeny voltam (pici fiam ringatózott odabent) sírni kezdtem és hazamentem. Úgy éreztem olyasmit akarnak rám erőltetni amit én nagyon nem szeretnék. Mindenki vitt a buliba tortát, piát meg ilyesmit. A vendégektől ezen kívül semmit nem kaptunk, bár ez nem számít, csupán annyiból érdekes, hogy az aki megértette, hogy mit akarunk és nem jött el a bulira adott nekünk ajándékot. A babám amikor született senkitől semmit nem kapott. A kórházban még csak meglátogattak, de otthon senki nem jelentkezett. Pedig a babám sírós volt és nekem már nem él anyukám, hogy néha besegített volna . Életem egyik legelcseszettebb napja az esküvőm napja volt. Párommal ma már csak nevetünk rajta, mert már tizenhárom éve boldogítjuk egymást.
2009. okt. 9. 21:47
Számomra ez a tökéletes esküvő. Az én baráti körömben sajnos a giganagy lagzi a divat, pedig én így fogom csinálni, ahogy te.
Ami nagyon-nagyon fontos, és erre nagy hangsúlyt fogok fektetni, az a zene.
Jól és szabályozhatóan szóljon.Összeállítom azokat a számokat, amitől nem akar mindenki táncolni, mégis mindig kellemes aláfestés lesz, hogy szépen folyjon az este, én jazz-t fogok választani, de nem az emészhetetlen fajtából, hanem harcsa veronikát, meg ilyesmit. és figyelek, hogy mindig tudjam a hangerőt tekerni fel és le. ha a zene rendben van, és a kaja finom, és minőségi a bor, és a szerettek körülvesznek - a legszebb esküvő a világon...
2009. okt. 9. 22:40
2009. okt. 9. 22:43
Az én véleményem az (bár tudom, hogy sokan nem fognak velem egyetérteni), hogy az esküvő inkább a násznép bulija, és nem a fiatal páré. Minden lehetségeset meg kell tenni, hogy a vendégek jól érezzék magukat, jót egyenek, táncoljanak.
Nemrég voltunk egy esküvőn, ahol sem a menyasszony sem a vőlegény nem tudott táncolni, úgy értem, hogy nem volt ritmusérzékük, de azért táncikáltak, és jó buli volt végül is.
Számomra mondjuk fontos lenne a jó zene és a tánc, én ettől érzem jól magam igazán egy lagziban, de én nagyon szeretek táncolni.
2009. okt. 9. 22:54
ez elég nyomi dolog. mondjuk sajnálom azokat akik nem tudnak táncolni, de szívük mélyén mindegyik arra vágyik, hogy tudjon.
csak azért ne szúrj ki a násznéppel, mert te nem akarsz táncolni.
2009. okt. 9. 23:54
Igy is olyan lapos egyhangu minden . Egy lagzi az legyen lagzi .Lajcsival vagy anelkul.Kesobb csak erre fogsz emlekezzni es vidamsagok jutatt az eszedbe, ha kesobb megint lapos minden de legalabb a lagzi legyen vidam...
2009. okt. 10. 03:35
Harcsa Veronikatol en biztos a falra masznenk egy lagziba....A magyar notakat nem csak ugy kitalaltak,de apoltak is az emberek a hagyomanyaikat, pontosan ilyen alkalmakra.
2009. okt. 10. 03:57
Szia. Nekem sem volt második esküvőmön tánc (én sem szeretem), polgári esküvő, utána egy szálloda éttermében ebéd, jóízű beszélgetések. Tökéletes volt tánc nélkül is. Sok boldogságot!
2009. okt. 10. 08:14
19/22 A kérdező kommentje:
Nyomi, aki mondja. Forrestgumposan fogalmazva:)
Amugy köszi a válaszokat.
Én esküvőpárti vagyok, de a lakodalomért nem rajongok, tánc viszont nyugodtan lehet, az feldobja a hangulatot.
2009. okt. 11. 01:44
Kapcsolódó kérdések: