Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az aranyszínű menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aranyszínű menyasszonyi ruháról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ma voltam egy esküvői ruhaszalonban, de csak egy aranyszínű ruha volt jó rám, és az is állt a legszebben.Eredetileg fehér, vagy ekrü színűt szerettem volna, de az mind pici volt.Egy elég erőteljes arany színre kell gondolni...Szerintetek milyen lenne?
2009. okt. 9. 19:23
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Valamit mindenképp kitalálok.Máshol biztos találnék szebbet, de már kevesebb mint egy hónap van az esküvőig, és amikor ezt elmondom a szalonokba nagyon húzzák a fogukat...Meg a munkám miatt is nehezen tudok elmenni, mire végzek bezárnak az üzletek.Egész héten egyedül ma tudtam előbb eljönni a munkahelyről...
2009. okt. 9. 19:58
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Van egy nagyon jó szalon gyálon,és olcsók a ruhák,ha érdekel megírom a címet és du is mehetsz nagyon segítőkészek,és kedvesek!Nekem is onnan volt a ruhám.
2009. okt. 9. 20:11
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz kivenni egyetlen napot vagy délutánt se?? Egyszeri pár óra csúsztatás iylen okból még csak kivitelezhető... Addigra célirányosan kinézed hova akarsz menni, és gyorsan körbenézel.

Egyébként mit értesz erőteljes alatt? Olyan élénk metálarany? Mert az kicsit furcsa... Ha mattabb, mélyebb tónusú (ilyen értelemben erős), az lehet szép.

de ha azt mondod jól áll, és jól is érzed magad benne... Nem lehet hiba.

2009. okt. 9. 20:13
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Budapesti vagy? Sok helyen nyitva tartanak szombaton is, az nem megoldható?
2009. okt. 9. 20:16
 15/27 anonim ***** válasza:
83%

Amugy már a lila menyasszonyi ruha a divat.

Az aranyról: mivel én már 38 vagyok és jövőre lesz /talán/ az első esküvőm, már röhejesnek tartanám ha hófehéret vennék fel, ezért én kimondottan ragaszkodom az aranyhoz, legalábbis sok arany motívummal , vagy teljesen arany is lehet, hisz ezzel utalok arra, hogy bizony én már az aranykorban vagyok:)

2009. okt. 9. 20:24
 16/27 anonim ***** válasza:
62%
Arany menyasszonyi ruhát csak cigányok viselnek. Bocs, de szerintem gusztustalan. Inkább keresgélj még.
2009. okt. 9. 20:29
 17/27 anonim ***** válasza:
90%

Nekem tetszik. Ha felvéve jól áll, akkor mindenki csak ezt fogja észrevenni.

Azt válaszd, amelyikben a legszebb vagy! Mindegy, magában a ruha milyen. Mi már így is vásárolunk(köznapra) mindegy mia divat meg az eredeti elképzelés, azt kell megvenni, ami jól áll! És még egyszer sem bántuk meg. Lehet, hogy olyan árnyalatú a bőröd, meg a hajad, hogy ez áll legjobban neked. Az is lehet, hogy annyira jó a szabása, vagy az anyaga.

A fehér szín van akit sápít.

2009. okt. 9. 20:36
 18/27 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is aranyszínű ruhám volt, strasszokkal, szőrme kiskabáttal. Férjem pedig bézs öltönyben volt,aranyszínű nyakkendőben, fehér ingben
2009. okt. 9. 20:43
 19/27 anonim ***** válasza:
69%
Cigányos...
2009. okt. 9. 21:16
 20/27 anonim ***** válasza:
91%
Ha neked az tetszik, vedd fel azt, ne érdekeljen más véleménye, ha valakinek nem tetszik így járt! A Te esküvőd a Te tested és a Te ruhád! Ha a férjednek is tetszik akkor meg nincs is min gondolkodni! Sok Boldogságot!
2009. okt. 9. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!