Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aranyszínű menyasszonyi ruháról mi a véleményetek?
Nem tudsz kivenni egyetlen napot vagy délutánt se?? Egyszeri pár óra csúsztatás iylen okból még csak kivitelezhető... Addigra célirányosan kinézed hova akarsz menni, és gyorsan körbenézel.
Egyébként mit értesz erőteljes alatt? Olyan élénk metálarany? Mert az kicsit furcsa... Ha mattabb, mélyebb tónusú (ilyen értelemben erős), az lehet szép.
de ha azt mondod jól áll, és jól is érzed magad benne... Nem lehet hiba.
Amugy már a lila menyasszonyi ruha a divat.
Az aranyról: mivel én már 38 vagyok és jövőre lesz /talán/ az első esküvőm, már röhejesnek tartanám ha hófehéret vennék fel, ezért én kimondottan ragaszkodom az aranyhoz, legalábbis sok arany motívummal , vagy teljesen arany is lehet, hisz ezzel utalok arra, hogy bizony én már az aranykorban vagyok:)
Nekem tetszik. Ha felvéve jól áll, akkor mindenki csak ezt fogja észrevenni.
Azt válaszd, amelyikben a legszebb vagy! Mindegy, magában a ruha milyen. Mi már így is vásárolunk(köznapra) mindegy mia divat meg az eredeti elképzelés, azt kell megvenni, ami jól áll! És még egyszer sem bántuk meg. Lehet, hogy olyan árnyalatú a bőröd, meg a hajad, hogy ez áll legjobban neked. Az is lehet, hogy annyira jó a szabása, vagy az anyaga.
A fehér szín van akit sápít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!