Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aranyszínű menyasszonyi ruháról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ma voltam egy esküvői ruhaszalonban, de csak egy aranyszínű ruha volt jó rám, és az is állt a legszebben.Eredetileg fehér, vagy ekrü színűt szerettem volna, de az mind pici volt.Egy elég erőteljes arany színre kell gondolni...Szerintetek milyen lenne?2009. okt. 9. 19:23
3/27 anonim válasza:
Ha egyszerú szabású és nem fidres fodros,és "matt" arany akkor még jól is nézhetki.Ellenkező esetben az előző válaszóló kérdését kérdezném én is.Nincs a szalonnak honlapja,ahol mi is meg tudjuk nézni esetleg?Így elég nehéz válaszolni.
5/27 anonim válasza:
Szerintem a legszebb a hófehér, a többi szín valahogy inkább a koszorúslányokéra emlékeztet, akik ugye nem a főszerepet, hanem csak mellékszerepet "játszanak". Nincs másik kölcsönző?
6/27 A kérdező kommentje:
Van honlapja, csak a ruha nincs fenn.De nézek a neten képet, hátha találok hasonlót.
2009. okt. 9. 19:33
7/27 A kérdező kommentje:
Van másik kölcsönző, csak az idő kevés...
2009. okt. 9. 19:33
8/27 anonim válasza:
Nekem ó-arany volt. Nem csillogó, hanem matt és egyenes szabású spagetti pántos selyem ruha kis boleróval. Nem volt csicsás és mindenkinek tetszett.
Direkt nem akartam fehéret. 34 évesen, egy gyerekkel már nem éreztem úgy, hogy nekem való.
Szóval, ha neked tetszik és jól áll, viseld bátran.
9/27 anonim válasza:
Én személy szerint ragaszkodnék a fehérhez. Szerintem az arany már túlzás. De ki hogy szereti :)
10/27 anonim válasza:
Mindenki más. Ha neked tetszik, akkor vedd fel. Ne másoknak akarj megfelelni. Attól, hogy szorít az idő, még lehet menni másik szalonba...kizárt, hogy semmi ne legyen jó rád sehol kivéve ha 2 méter magas és 250 kg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!