Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt az esküvőtökön fényképész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt az esküvőtökön fényképész, vagy videós?

Figyelt kérdés

Mennyibe került ez nektek?

Örültök, hogy volt, vagy nem érte meg az árát?

Ha nem volt nem bántátok meg, és miért nem volt?

2013. jún. 9. 17:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%
És ha azt látod, hogy nem sikerültek jól a képek? Azért ez olyan zsákbamacska, hogy hátha az ismerősök csinálnak képet, hátha akkor és arról csinálnak, amiről kell és hátha még sikerülni is fognak.
2013. jún. 9. 18:27
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
Mindkettő volt, összesen 400 ezer forintba került. Nem bántam meg, szerintem megérte.
2013. jún. 9. 18:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk csak fényképészünk volt, mert nem tartottunk lagzit (csak egy ebédet és tortázást 60 fővel), így nem tartottuk fontosnak a videóst. Utólag bánom, hogy nem videózták a szertartást (bár a rokonok megígérték, de nem tették meg...), mert nagyon szép volt, és meglepetésként az apukám adott minket össze (hivatalosan). A fotóssal viszont nagyon meg voltunk elégedve, 80ezer Ft volt (ha lett volna lagzi 120), ezért 315 képet kaptunk retusálva, nagy felbontással dvd-n, plusz zenés slideshowt. Nem is értem, aki azt írta, hogy ezért külön fizetni kell, nekünk pont a papírképért kellett volna fizetni... Gyönyörű képeket csinált, teljesen megérte az árát! A sógoromék befürödtek nagyon a "félamatőr" ismerős fotóssal, ezért mi mindenképpen szerettünk volna hivatásost...
2013. jún. 9. 18:40
 14/23 anonim ***** válasza:
51%

"És ha azt látod, hogy nem sikerültek jól a képek?"

Mivel ismertem azokat, akik fotóztak (volt aki amúgy is szokott fotózni amatőrként), láttam tőlük képeket előtte, azért ettől nem féltem.

Később voltam egy ismerősöm esküvőjén, ott profi fotós volt, ők választották hosszas utánajárással, mégis úgy sikerültek a képek, hogy mindenki csalódott volt.

Szóval ez is zsákbamacska.

Fenntartom a véleményem, hogy kár lett volna egy csomó pénzt fényképészre áldoznunk. Persze ez egyénenként más, akinek a családjában, a baráti körében senki nem ért a fotózáshoz annyira, hogy rá lehessen ezt bízni, gondolom hivatásos fotóst hív. Ennyi.

Miért kell azért lepontozni a másikat, mert máshogy intézte az esküvőjét?

2013. jún. 9. 19:03
 15/23 anonim ***** válasza:
51%

Amúgy nem tudom észrevettétek-e, hogy a kérdés az volt egyrészt, hogy volt-e fényképész vagy videós az esküvőn, másrészt meg, ha nem volt, akkor meg nem bánta-e meg az illető illetve akinél meg volt, megérte-e az árát.

Szó nem volt itt zsákbamacskáról, meg mi lett volna, ha...? A kérdés konkrétan az volt, hogy ha volt, akkor megérte-e az árát, ha nem volt, akkor meg jó képek, videó lett-e vagy kellett volna profi?

És uram megbocsáss annak, aki nem adott ki érte több 10 vagy 100 000 Ft-ot mégis jól járt a rokonokkal!:) Mert van ilyen is!

2013. jún. 9. 19:19
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nem volt. Megbántam. Anyagiak miatt nem volt,de inkább fizettem volna érte,így utólag.
2013. jún. 9. 19:20
 17/23 anonim ***** válasza:
31%
Nekünk nem volt,azért ,mert mi magunknak fizettünk mindent,és ezt nem találtuk fontosnak,nem bántuk meg.Fényképek vannak videó nincs,nem is hiányzik.A tesóimnak vannak videóik,de sosem nézi senki,még ők sem,felesleges.
2013. jún. 9. 19:58
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Fotós volt, videós nem, a fotós kb 150 ezret kért el. Tényleg fájt kifizetni ott és akkor, de miután meglettek a képek, fotókönyv, meg a slideshow már éreztük, hogy minden pénzt megért. Nagyon jók lettek, teljesen meg voltunk elégedve, a munkájával és a hozzáállásával is. Kihozta belőlünk a maximumot.
2013. jún. 9. 20:00
 19/23 anonim ***** válasza:
86%

Hát aki azt írja, hogy a barátok fotóztak, de az is volt olyan mint a profi, az nem tudja mit beszél. Mintha azt mondanád, anyukád is indulhatna a szakács VB-n, végülis a pörköltet jól csinálja. Nálunk profi volt és olyan képek születtek, hogy egykét darab kinagyítva keretbe téve képként van kint a lakásban. Nekem is van profi gépem, el is olvastam a fotózásról egy könyvet, ezért mondom, hogy semmit nem konyítok hozzá.

Nálunk két kameraman volt (egy közeliző, egy totál) és két fotós, és mind barátok/munkatársak voltak és ez volt az ajándék tőlük.

2013. jún. 9. 20:14
 20/23 anonim ***** válasza:
83%

19: "Hát aki azt írja, hogy a barátok fotóztak, de az is volt olyan mint a profi, az nem tudja mit beszél."

Pontosan!!!

Ez egy jó kis cikk amúgy a témában: [link]

2013. jún. 10. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!