Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A párotok az esküvői előkészül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok az esküvői előkészületek során mennyire és miből vette ki a részét?

Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 13:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A párom nagyon lelkesen vágott bele velem együtt az előkészületekbe. Tényleg mindenről közösen döntöttünk (kivéve a ruhámról, azt nem láthatta), ha véletlenül hirtelen kellett döntenem valamiben, akkor még picit meg is volt sértődve, hogy kihagytam belőle. Jó volt, meg sok mindent rábízhattam. Azt nem mondom, hogy nem voltak időszakok, amikor kicsit noszogatni kellett, de hát ilyen nekem is volt, és akkor ő rázott fel. Amit teljes egészében rábíztam az az alkoholok és a zenék. Ebbe egyáltalán nem szóltam bele.
2013. jún. 11. 08:12
 12/12 anonim ***** válasza:
A menyasszonyi ruhán kívül mindenben segített! :)
2013. jún. 12. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!