Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok az esküvői előkészületek során mennyire és miből vette ki a részét?
Igazán semmiből:)na jó a tánc rá eső részét megtanulta..:)
Az ültetést megnézte,belejavítgatott,minden esküvős találkozóra eljött velem.meg beszéltük milyen kaja legyen,az alkoholt,az ő vendéglistáját lediktálta..kb ennyi.:D vagyis nagyon semmit nem csinált,de nem is tudnám róla elképzelni,hogy meghívót gyártson,vagy válogassa milyen szalvéta legyen.:)
Mivel külföldi, és az ő országában terveztük az esküvőt és a további közös életünket, így mindent ő intézett, a meghívóktól, a templomon át a vacsoráig. De nem is telepedtem rá, hogy mindent ellenőrízzek és mindenhez javaslatokat adjak. Nagyfiú, tudtam, hogy egyedül is jól megszervezi.
Én csak a ruhát vettem meg, és szinte szó szerint az esküvőre mentem le. (3 nappal előtte). ÉS gyönyörű volt.
A párom engem a lehető legjobban támogatott, ahogy támogatni csak lehetett ebben a helyzetben.
Megteremtette a pénzt arra, amit szerettem volna (Nem voltak túlzó elvárásaim, az egész esküvőt saját zsebből álltuk. Mindennel együtt (fodrász, ruha, cipő, virág...étterem) kijöttünk 500 alatt, 40 fős lagzi volt). Elvitt mindenhova, ahova kellett. Elviselte az én hülyeségeimet és a családomét :)
Amikor lebetegedtem, ő ment el a varrónőhöz és kérdezte meg, hogy melyik anyagból mennyit kell venni, majd meg is vette. És mindezt profi módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!