Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Templomi esküvőn tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Templomi esküvőn tényleg nem lehet fedetlen vállal oltár elé állni?

Figyelt kérdés

Fűzős menyasszonyi ruhám lesz, a vállam fedetlen lesz ezáltal. Valóban nem lehet úgy esküdni?

Számtalan képet láttam, ahol nincs boleró a menyasszonyon a templomban...

2013. jún. 8. 07:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
Igazából nem illik, de hogy lehet-e, az a paptól függ. Szerintem kérdezd meg tőle. Ha nem lehet, akkor még mindig lehet kölcsönözni, vagy akár varratni egy kis bolerót a ruhához, amit arra az időre a válladra terítesz.
2013. jún. 8. 15:22
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Ha egyházi esküvőt szeretnél, mert ugye fontos Isten áldása a házasságodra akkor tartsd be az egyház szabályait.
2013. jún. 8. 16:18
 13/19 anonim ***** válasza:
50%

Ez egyháztól és paptól függ, azért én is rákérdeznék.

Ellenben összesúgós rosszindulatú bandát biztos nem látnék az esküvőmön.

2013. jún. 8. 21:02
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
*nem látnék szívesen
2013. jún. 8. 21:02
 15/19 anonim ***** válasza:
86%

Ha valakit nem érdekel, hogy mit mond a pap az minek megy templomba?

Egyébként tényleg nem, mert nem illik.

2013. jún. 8. 21:59
 16/19 anonim ***** válasza:
86%

"Ha valakit nem érdekel, hogy mit mond a pap az minek megy templomba? "

Ott a pont!

2013. jún. 8. 22:01
 17/19 anonim ***** válasza:
58%

Valóban függ a helytől is, pl. Olaszországban nem engednek be úgy templomba, ha nincs fedve a vállad. Itthon ez annyira nem gond, rendszeresen járok templomba, a kánikulában nem egyszer voltam már spagettipántos topban, és senki nem nézett ki. Szerintem durvább az, ha a felsőnek nagyobb a dekoltázsa, na azt tényleg nem illik. De ha nincs kint a mell kicsit sem és amúgy pánt nélküli a ruha az szerintem elmegy, pláne ha takarja a fátyol. Barátnőm, aki szintén gyakorló hívő is úgy esküdött, hogy pánt nélküli felsőrésze volt és a fátyla takarta a vállát.

Persze, mint már mondtam azért ez helytől is függ.

2013. jún. 8. 22:38
 18/19 anonim ***** válasza:
87%
A templom nem türelmi zóna. A keresztény nők úgy vannak szocializálva, hogy nem öltöznek prostinak. Stólára, vagy boleróra szükség van. A násznép se legyen félmeztelen. Aki nem ismeri az illem szabályokat ne menjen templomba.
2013. jún. 9. 14:38
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2013. jún. 10. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!