Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői dekorációt csináljuk mi magunk, vagy csináltassuk? Mennyibe kerülne?
Édesanyám virágkötő, rengeteg esküvői dekorációt csináltunk meg eddig. Családon belül is. De most az én esküvőmre készülünk. Eddig ragaszkodtam ahoz, hogy anyu csinálja meg a virágdíszeket, a többi dekorációt majd mi, de minél közelebb van a dátum, annál jobban érzem azt, hogy egy dekorációval foglalkozó csapatot kéne megbízni vele. Akkor nekünk nem kell kapkodni, hajnalig fent lenni, rohangálni. Egy dekorációval foglalkozó cég/vállalkozás körülbelül mennyiért vállalná a teremdítést? Tapasztalatok? És esetleg ha tudtok javasolni pest környékit, Budapestit!
Köszönöm :)
"Felőlem fel is bérelhet valakit 40000 Ft-ért hogy virágszirommal hintse be az asztalokat"
83%-os neked mi a fene bajod van, hogy ilyen agressziórohamot kaptál?
Válaszoltam a kérdésre, hogy szerintem ízlésesebb, ha dekoros cég csinálja, ennyi.
U.i.: amit te linkeltél, az pont a gagyi, beszórtuk a menzaasztalt rózsaszirommal kategória, úgyhogy a helyedben nem pattognék nagyon. Elég csúnya.
Az igazság kedvéért: senki sem nézte le a pincéreket! A pincérek felszolgálnak, a dekorosok dekorálnak. Semmi baj sincs. Suszter pedig marad a kaptafánál. Mindenki a maga dolgát csinálja.
és senki sem ártja bele magát a másikéba
vagy ha mégis, akkor megnézhetjük a következményeket.
De igazából itt nem is erről van szó,
volt aki az igénytelenséget pártfogolta,
szerintem, arról van szó.
Szerintem meg nevetségesek vagytok :D szinte már agysebészethez hasonlítjátok a dekoráció készítést. Lehet, hogy én igénytelen vagyok, de legalább nem szórom a pénzemet marhaságokra (pl. dekoros). :) És nem kaptam semmilyen rohamot :)
Üdv, az igénytelen 83%-os!
Kedves 83%-os: lehet, hogy neked pénzkidobás az igényesség és az elegancia, de másnak meg nem az.
Ha kevés pénzből kell kihozni, akkor egyértelmű, hogy ezen lehet spórolni. De ha telik rá, akkor szerintem felesleges elnagyolni.
8-asnak teljesen igaza van. De miért kell lepontozni azért, mert azt mondja bízz meg szakembert?
Na fordítsuk ezt le a teljes egész esküvőre:
Minek esküvői ruha bérlése, vegyél egy olcsóbb fehér ruhát, az is megteszi.
Minek helyet bérelni, a kertben a sátor sokkal gazdaságosabb.
Minek fotóst-videóst hívni, majd Béla meg Géza megcsinálja.
Minek éttermi dolog, a nagyik megfőzik azt (és ez tényleg finomabb tud lenni).
Sütiért se kell fizetni, majd hoznak a vendégek.
Dekoráció? Az csak fölösleges giccs...
Nah. Az esküvő drága mulatság. Ha nincs rá pénz, elégedj meg a kevesebbel.
Pontozzatok le, csak mert őszinte véleményt alkottam! :P
Kérdező: a dekorációs cégek árai nagyon változóak. Ahogyan az is változó milyen minőségű anyagokkal dolgoznak. Egy dolog jó, hogy nagyon egyszerűen tudsz referenciás anyagot kérni. Az asztalközép organzája virágnagykerekben kapható párszáz forintos áron. Ahogy minden organza dekor is. De ezt szerintem tudod. Próbálj saját költségvetéssel számolni, nézd meg "olcsóbban" kijön-e a virágok nélkül, illetőleg megéri-e a befektetett munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!