Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a teremben milyen esküvői dekorációt tudnátok elképzelni?
Tippeket szeretnék akár szín, akár anyag, kellékek tekintetében!
Köszönöm!
[link] Szallas.hu/hotels/458722/original/2919847. jpg
Összesen 20-an leszünk, család és barátok. Inkább az a beszélgetős, de azért mulatós este lenne.
Nem akarom nagyon körülírni a stílust, mert még nem nagyon tudom én sem. Éppen ezért várok tippeket, bármilyen ötletet, ami eszetekbe jut! :)
függ, hogy hogy lesznek az asztalok stb...
vannak adottságo amihez igazodni kell, például a narancsos, vagy pirosas falak, tehát a diszitőelemek ne kékek vagy lilák legyenek, hanem leetőleg hasonlóak, mint ami már adott.
a székekre mindenképpen tennék székszoknyákat.
Amúgy nem dekorálnám túl, mert a sok kép, meg beugró miatt úgysem mutatna. az asztalokra valami virágot,..ami harmonizál a csokroddal...
a bár feletti részre esetleg lufikat és egy szalag " Sok boldogságot!" vagy ha nyitottak vagytok rá " Just married! felirttal (én a magyar szöveggel élnék:))
más nagyon nem kell --- max a főasztalra nagyobb virágdíszt, szokták az autódekort vagy pedig a házasságkötő teremben lévő asztaldíszt vinni
Anyag az elég adott szokott lenni, bár ha van választás akkor nem a selyem abroszt választanám.
Semmiképp sem vmi csicsásat,inkább visszafogott dekoráció illene hozzá,és úgy hogy a sötétebb színek dominálnak,pl a fekete+sötétvörös.....
Vörös dupla asztalterítők,középen egy kisebb fekete,esetleg fehér rózsa az asztalok közepén vázában ...
Ha valamilyen drapériát szeretnétek használni dekorációként (terítők, ilyesmik), akkor valamilyen krémszínű, pezsgőszínű anyagot ajánlanák, hogy ne legyen túl harsány. De ahogy írta valaki korábban, tényleg nem kell túl sok dekoráció ebbe a terembe. Esetleg lehetnének az asztalon mécsesek/gyertyák, ilyesféle:
ránéztem a képre és jött az ihlet :D
mivel mindennel kell hogy harmonizáljon. piros és barna a sok a teremben akkor egy barack,vagy narancssárga díszítést javasolnék.:)
nem kell sok szerintem sem.
amit ajánlok: virág az asztalra,1-2 lufi, ilyenek :D nem tudom milyen az elképzelésed. de a narancssárgát választanám a helyedben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!