Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ebben a teremben milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a teremben milyen esküvői dekorációt tudnátok elképzelni?

Figyelt kérdés

Tippeket szeretnék akár szín, akár anyag, kellékek tekintetében!

Köszönöm!

[link] Szallas.hu/hotels/458722/original/2919847. jpg

2013. ápr. 26. 19:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 26. 19:44
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, először a fő címbe akartam illeszteni, de nem engedte. A kifejtésbe meg nem sikerült. :)
2013. ápr. 26. 19:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Nincs mit, csak gondoltam megkönnyítem a többiek dolgát! :)
2013. ápr. 26. 19:47
 4/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen stílusú esküvőtök/fogadásotok lesz, milyen hatást szeretnétek elérni?
2013. ápr. 26. 19:49
 5/14 A kérdező kommentje:

Összesen 20-an leszünk, család és barátok. Inkább az a beszélgetős, de azért mulatós este lenne.

Nem akarom nagyon körülírni a stílust, mert még nem nagyon tudom én sem. Éppen ezért várok tippeket, bármilyen ötletet, ami eszetekbe jut! :)

2013. ápr. 26. 19:59
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

függ, hogy hogy lesznek az asztalok stb...

vannak adottságo amihez igazodni kell, például a narancsos, vagy pirosas falak, tehát a diszitőelemek ne kékek vagy lilák legyenek, hanem leetőleg hasonlóak, mint ami már adott.

a székekre mindenképpen tennék székszoknyákat.

Amúgy nem dekorálnám túl, mert a sok kép, meg beugró miatt úgysem mutatna. az asztalokra valami virágot,..ami harmonizál a csokroddal...

a bár feletti részre esetleg lufikat és egy szalag " Sok boldogságot!" vagy ha nyitottak vagytok rá " Just married! felirttal (én a magyar szöveggel élnék:))

más nagyon nem kell --- max a főasztalra nagyobb virágdíszt, szokták az autódekort vagy pedig a házasságkötő teremben lévő asztaldíszt vinni

Anyag az elég adott szokott lenni, bár ha van választás akkor nem a selyem abroszt választanám.

2013. ápr. 26. 20:01
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
közben írtad hogy 20 fő, akkor talán a székszoknya nem is muszáj, mert ebben az esetben elég köztetlen, bár valahogy a elegánsabbá tenné, meg a hangulatot is, nme jut eszembe jó szó rá, de komolyabb ünnepnek érződik tőle:D
2013. ápr. 26. 20:03
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Semmiképp sem vmi csicsásat,inkább visszafogott dekoráció illene hozzá,és úgy hogy a sötétebb színek dominálnak,pl a fekete+sötétvörös.....

Vörös dupla asztalterítők,középen egy kisebb fekete,esetleg fehér rózsa az asztalok közepén vázában ...

2013. ápr. 26. 20:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha valamilyen drapériát szeretnétek használni dekorációként (terítők, ilyesmik), akkor valamilyen krémszínű, pezsgőszínű anyagot ajánlanák, hogy ne legyen túl harsány. De ahogy írta valaki korábban, tényleg nem kell túl sok dekoráció ebbe a terembe. Esetleg lehetnének az asztalon mécsesek/gyertyák, ilyesféle:

[link]

2013. ápr. 26. 20:11
 10/14 anonim ***** válasza:

ránéztem a képre és jött az ihlet :D

mivel mindennel kell hogy harmonizáljon. piros és barna a sok a teremben akkor egy barack,vagy narancssárga díszítést javasolnék.:)

nem kell sok szerintem sem.

amit ajánlok: virág az asztalra,1-2 lufi, ilyenek :D nem tudom milyen az elképzelésed. de a narancssárgát választanám a helyedben :)

2013. ápr. 26. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!