Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Varrassam, vagy kölcsönözzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varrassam, vagy kölcsönözzem a menyasszonyi ruhát?

Figyelt kérdés

A költségek miatt nagy kérdés ez. Egyre többen mondják, hogy inkább varrassam meg. Félek, hogy az anyag nem olyan, mint amilyen ruhát kinéztem, vagy akkor mi van, ha nem lesz olyan jó?! A másik, hogy mit csináljak utána vele? A kölcsönzés igaz, hogy piszok drága, de ott az lesz, amit kinéztél, felpróbáltál... viszont fele annyiból kijövök, ha varratom.

Lányok, ti hogy oldottátok meg??

2013. máj. 29. 23:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én anyagáron varrattam a ruhámat, azt kaptam, amit vártam, végül a duplájáért adtam el
2013. máj. 30. 12:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Én kölcsönzöm, és mivel nem lesz lagzink, kevésbé lesz igénybe véve a ruha, a hölgy ideadta féláron :-) Esetleg ezzel bepróbálkozhatsz...
2013. máj. 30. 17:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm szépen! :)
2013. máj. 30. 19:24
 14/17 gabszem ***** válasza:
én varratom kinéztem egy ruhát ami tetszik . 140-ért lehet kölcsönözni de 60-ért varrják meg. később àtalakìthatò estélyi/báli ruhává vagy koktélruhává. nem tervezem eladni.
2013. máj. 30. 22:02
 15/17 anonim ***** válasza:

az én ruhám mivel csak tüll, meg csipke...igy egyszerü volt az egész, nem kellett nem tudom milyen anyagminőség...a csipkénél meg azt néztük, hogy tetszik-e a mintázata...nem nagy része csipke, nem került sokba...a varrónő pedig nagyon ügyesen megoldotta a dolgokat...hiába a lepontozás...nekem ez jött be, nekem megfelelt tökéletesen, ahogy megvarrta...most már csak némi igazitás lesz rajta és két hét mulva már fel is vehetem...az én varrónőm nem óradijba dolgozott, hanem x összeget felszámolt az anyagáron felül és kész...ilyen ruhát meg egyszerüen csak romániába találtam, azt is 140ezer ftért...nem engedhettem meg magamnak, maradt a varratás, és ha nem is ugyanolyan, de az igényeimnek tökéletesen megfelel a ruha...ugyanis egy fazon volt a lényeg, nem a részletek...azt én találtam ki:)

24L

2013. máj. 31. 08:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Varrattam, nagyon olcsón megúsztam, a ruha szuper lett.

És meg fogom tartani :) lehet, hogy majd a lányom is ebben megy férjhez!

2013. máj. 31. 11:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. máj. 31. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!