Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruhaszalont nyitnék, de nem nagyvárosban, mennyit utaznál szép és olcsó ruhákért?
Olyan 30 és 70E közt adnám ki őket.
Pécstől 20km-re lakunk, először itt nálunk lehetne próbálni, ha meg beindul, bérelnék egy külön helyet...
Egy külön szobát tartanék fenn, hatalmas tükrökkel...
Ti mennyit utaznátok olcsó és szép ruhákért?
Nálunk otthon, munka mellett csinálja egy ex osztálytársa anyja, neki is az édesanyja varrja a ruhákat, mellett kibővítették a kínálatukat jelemezkölcsönzőként is működik így ( 2 település ez az egy van)...
Sokan kölcsönöznek tőle, nem bóvlikat varrnak....nekem magasabbak az igényeim.... (Holnap 60 km t utazom, mert ez a ruha amit kiválasztottam eddig csak abban a szalonban található (ők a hivatalos forgalmazók) vagyis másutt nem találtam még meg.... Pedig nem is idei kollekció, hanem tavalyi....
Ha jó híre lenne, és ajánlanák mások, akkor simán megyek messzebbre, nekem nem elég a külcsíny, nem kell hogy nagy és csillogó egyen egy szalon, hanem az, hogy tudjam nem vágnak át, nem gagyi anyagból készült gagyi fazonu ruhák vannak...tehát a referencia kell....
Szerintem nagy forgalomra ne számíts, hogy Pécsről-ahol több üzlet is van-, majd kiutaznak a semmi közepére, hogy a kisszobádban ruhát próbáljanak. De legalább a weboldal legalább használható ötlet, mivel elvárás a mai világban.
ui.: Ha weboldalra nincs ember és szükséged van rá, azzal pedig meg kereshetsz engem. :P
Szia!
Én budapesti vagyok, egy-két budapesti szalonban is voltam, de nem voltam elragadtatva pedig sok szép ruha volt. Ahol én konrétan néztem ruhát az: Vác, Százhalombatta, Pilisvörösvár, Pomáz. Végül a pomázi ruhát vettem meg. Szerintem 30-40 km-et simán utazna a ráháért.
Van Budapesten egy nő akinél olcsó lehet szép, ruhát venni. Méretre alakítás nincs benne és Oroszországból rendeli a ruhákat. Nekem több olyan ismerősöm is van (jóval 10 fölött) akik 100 kmnél jóval többet utaztak hozzá ruhákért.
Úgyhogy ha jó az ár, szép a ruha akkor simán elmennek érte a menyasszonyok.
jó, azért nem a semmi közepén van, 30.000 lakosú város...
és a későbbiekben tervben van a Pestre költözés is.
Szegediek vagyunk. A férjem Makón rendelte meg a bocskai öltönyét (kb 40 km), mert találtunk egy jó boltot a weben.
Én Szegeden se tudtam megnézni az összes szalont, totál lefáradtam a felétől is, és ha már ott találtam ami tetszett, akkor nem variáltam.
Az ár miatt nem utaztam volna, mert az útiköltség is az ár része, +idő is ami szintén pénz.
A külön szobát ha házban tartanád, ahol a bejáraton látszik, hogy ez nem egy üzlet hatalmas üvegablakokkal exkluzív dekorációval, akkor lehet elsőre nem keltene jó benyomást. Én a helyedben webáruházat nyitnék inkább, vagy bérelnék egy üzlethelyiséget Pécsen.
Ha nagyon spórolni akarsz akkor valahol a külvárosban.
Viszont ha a bolt nincs könnyen megközelíthető helyen, sokat kell majd marketingre fordítanod, és akkor lesz esélyed. Akár webáruházként is.
IGÉNYES weblap mindenképpen legyen IGÉNYES fotókkal!
Ez a legfontosabb a ruhaüzletben! Mindenképp modelleken, profi fotókkal reklámozd a termékeket, mivel ez iszonyat sokat dob rajta.
Amit nem szabad: vállfán lógós vagy amatőr képeket használni. Ezek elrontják a legszebb ruhákat is. Legrosszabb esetben próbababán fényképezzétek, de ismétlem: jó minőségben, igényes kivitelben, ne otthoni nikon géppel.
Egy kisebb bolt esetén ugyanis a marketing a kulcs a forgalomhoz.
Reklámozd online a boltot orrba-szájba, hogy minél többen lássák.
Az online árusítást már írták, az nagyon jó ötlet. Igaz, hogy sokan fel szeretnék próbálni, de azért lenne belőle kereslet szerintem.
de ha kiadni szeretném, azt annyira nem lehet csak online elintézni, nem?
igen, a fotós és a modell is meg van már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!