Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruhaszalont nyitnék, de nem nagyvárosban,
mennyit utaznál szép és olcsó ruhákért?
Figyelt kérdés
Olyan 30 és 70E közt adnám ki őket.
Pécstől 20km-re lakunk, először itt nálunk lehetne próbálni, ha meg beindul, bérelnék egy külön helyet...
Egy külön szobát tartanék fenn, hatalmas tükrökkel...
lenne esküvőszervező szolgáltatás is, valamint ajánlanék környékbeli szolgáltatókat (zene, fotó, virág...)
Érdekelne titeket ilyen komplex dolog?
Persze nem kötelező azt választani :)
2013. máj. 27. 17:35
2/21 anonim válasza:
Ha lesz weboldalod, és ott mondjuk megtetszene egy ruha (nagyon) és Pécsett laknék, akkor az a 20km nem számítana :)
2013. máj. 27. 17:36
3/21 A kérdező kommentje:
nyilván lenne weboldal is :)
úúgy beleéltem magam, és nem is kellene hozzá fertelmesen sok pénz...
2013. máj. 27. 17:42
4/21 anonim válasza:
legyen online rendelés és akkor tök mindegy, hogy hol van a szalon... Bár persze legtöbben fel akarják próbálni.
2013. máj. 27. 17:43
5/21 A kérdező kommentje:
igen, ezért is bajos az online... meg ugye szerződés, miegymás..
2013. máj. 27. 17:57
6/21 anonim válasza:
Egyetlen egy olyan márka van, ami szóba jöhet számomra az esküvőmön. Ha forgalmaznád ezt, és újonnan szereznéd be a ruhákat, nem egy nyolcszor tisztított darabokat próbálnál rámsózni, akkor talán lemennék még Debrecenből is. Ja és persze a legújabb kollekció darabjai folyamatosan jelen lennének, nem 2-3 éve legyártott darabokat tartanál. De mivel erre elég kicsi az esély, így számomra egy home-made szalonért nem érné meg az út. Eleve fontos nekem, hogy ne egy lepukkant, ódivatú, varroda szagú szalon legyen. Valamiért ezek nem bizalomgerjesztőek - úgy vélem, az ilyen helyen a ruhák is pont ilyenek. Egy ruhaszalon legyen elegáns, tágas, bő választékú, stb. Ne egy szoba tükrökkel és bezsúfolt ruhákkal. De ez az én véleményem. Attól még bejöhet...
2013. máj. 27. 18:08
7/21 anonim válasza:
engem érdekelne, de csak úgy, hogy nem 8-4-ig van nyitva a szalon. Tehát szabit nem biztos, hogy vennék ki miatta, ha közelebb is találok jót.
2013. máj. 27. 18:18
8/21 A kérdező kommentje:
igény szerint, bármikor!
Abban gondolkodom, hogy én mit hiányoltam... az mellett, hogy 110E volt a legolcsóbb kölcsönzése... :O
2013. máj. 27. 18:25
9/21 anonim válasza:
Nem tudom Nálad mit jelent, hogy "és nem is kellene hozzá fertelmesen sok pénz...". Szerintem fertelmesen sok pénz kell hozzá, mert ahogy az előző írta, hogy ne ódivatú varroda szaga legyen, az milliós tétel. A drága, márkás, új kollekciós ruhákat megvenni, megfelelő, igényes helyet teremteni nem olcsó, sőt hatnullás tétel. Tudom, mert szalonom van.
2013. máj. 27. 18:51
10/21 A kérdező kommentje:
tény, hogy nem fejtettem ki.
A ruhákat anyum varrná (varrónő, nem egyet készített már), így 15-20-25E ből kijönne egy (nagykeráron), a hasznins meg persze osztoznánk. Ez a legnagyobb tétel. A berendezés már megvn, amit még kell, azt apum meg férjem megcsinálja.
Kiegészítőket, cipőket kell venni, plusz vastag szőnyeget, meg kifesteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!