Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül videóst fogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül videóst fogadni egy esküvőre?

Figyelt kérdés
Polgári esküvő lesz és utána hajnalig tartó lakodalom. Csak mert ezt szeretnénk nászajándékba az ifjú párnak, és szeretném tudni, hogy kb. mire számítsak?
2013. máj. 25. 17:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bocsi h off de ez engem is érdekelne.
2013. máj. 25. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem kategóriától függően 70-110 ezer körül már lehet fogadni. Határ természetesen a csillagos ég.
2013. máj. 25. 17:40
 3/12 anonim ***** válasza:

ugyanannyi mint a fotós...

50 (falusi informatikus szintű)- a csillagos ég a határ...

a reális olyan 80-100 körül van

2013. máj. 25. 18:17
 4/12 gabszem ***** válasza:
elég húzós 70-100 ezer a legolcsóbb (Kecskemét)
2013. máj. 25. 22:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Érdemes körültekintően eljárni, de valóban 100E környéke ami reális, persze lehet felfelé menni, így a minőség és a látásmód is javul általában.
2013. máj. 26. 09:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekünk 150 lesz.10 perces videoklip,kb másfél órás rendesen összevágott video az egész ceremónia,lagziról.nem akartunk 5-6 órás teljes felvételt.így egybe lesz vágva minden fontos,vicces rész,van ahol zenei aláfestés van ahol a rendes hang.drága,de nagyon jó videos,ő a fotósunk is.de persze az nincs benne ebben az árban.
2013. máj. 26. 12:10
 7/12 anonim ***** válasza:

100-500 ezer forintig nagyjából.

Ha az a cél, hogy legyen dokumentálva az esküvő egy korrekt minőségű kamerával, minimális szerkesztéssel, akkor 100-150 ezer. Itt nagy durranást nem kell várni, de a végeredmény jó minőségű, korrekt szakmunka, ami 20 év múlva is megállja a helyét technikailag, azaz a kép nem remeg, a hang jó, minden rajta lesz, ami fontos.

Ha zenés film jellegű végeredményt szeretnétek jól összevágott rövid klippel, hosszabb változattal, több kameraállással, művészi képkezeléssel, tényleg profi, mozifilmszerű érzelmi hatással, akkor úgy 300 ezertől.

A két árkategória közötti részt feltörekvő, jó áron elérhető profik és túlárazott szakmunkások adják. 100 ezer alatt pedig a minőség is kétséges, csak mellékállásban dolgozó amatőrökre van esély.

2013. máj. 26. 12:20
 8/12 anonim ***** válasza:
6-os, milyen az, amikor a fotós és a videós is egyetlen ember? :o Nem bántásból, de nagyon kíváncsi lennék rá, hogy tudja egyszerre ellátni a két feladatot mondjuk a szertartáson, ahol minden pillanat fontos?
2013. máj. 26. 12:22
 9/12 anonim ***** válasza:

#7: Ha a fotósra hasonló árat írok reálisnak akkor lehurrognak, lepontoznak. Remélem Te nem jársz így pedig igazad van.:)

#8: Sehogy. :)

2013. máj. 26. 12:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Hetes vagyok, esküvői területen dolgozom én is, így nagyjából tisztában vagyok vele, a többi szolgáltatótól mit és mennyiért reális elvárni. :)
2013. máj. 26. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!