Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül fotóst/videóst fogadni az esküvőre?
Sziasztok!
Én ismerek egy nagyon kedves fotós lányt!
Ő még hagyományos géppel filmre dolgozik, és nem futószalagon mennek hozzá az emberek! 1 ember - 1 nap! Kisminkel, belövi a hajad, kiválasztjátok a kellékeket (pl. cilinder, sétabot, boa, szörme... rengeteg van) és elkezdtek dolgozni.
A legtöbbet kihozza belőletek, úgy, hogy nem azt érzed, hogy szép-szép, de ez nem is én vagyok!
Van műterme, de a szabadban is dolgozik! Miskolc és Budapest!
Nagyon kedves és így könnyebben levetkőzöd a gátlásaidat! Ha erotikus képeket is szeretnél, nem utolsó szempont, hogy lány!
Nekem már többször készített képeket egyéb alkalomra és csodálatosak lettek.
Szívből ajánlom! Én már évek óta visszatérek hozzá! Függő lettem
Az ő telefonszáma: 06/20 33-66-271
Neve: Juhász Anna
Sok sikert!
Ha csak a két szertartás, és beállított képek 42 000.-
Ha teljes, a lakodalommal együtt: 59 000
www.vadaszgabor.hu Ez a srác fotózta,videózta keresztlányom,és 1év múlva öccse esküvőjét is.
Ha az én bátyám kétszer is fizetett neki, az azt jelenti megéri a pénzét,és jól dolgozik.
Esküvői fotózás 30 000 Ft -tól...
Szeretettel ajánlom magunkat:
Fotózást vállalunk veresegyházi műteremmel!
Egyszerre 2 fotóssal dolgozunk felár nélkül!
Tóparti műtermünkben várjuk a családokat , gyerekeket fotózásra , lányokat asszonyokat modellportfolió készítésre.
Készítünk tárgyfotókat, esküvői fotókat és egyéb rendezvényeket is vállalunk.
Igazolványkép, műtermi portré- azonnal retussal is az alapárban: 8 db igazolványkép csak 1000 Ft.
Fiatal szakvizsgázott fotós házaspár vagyunk, keressen fel minket :
Veresegyház 2112 Árpád utca 69
06-20-312-9170
pepitafoto@mailbox.hu
GPS elérhetőség a honlapon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!