Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe került az esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe került az esküvői sminketek?

Figyelt kérdés

Olyanok ne írjanak már akiknek ingyen volt vagy maguk csinálták.

Köszi.

2013. máj. 22. 16:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
15 ezer Ft volt. Minden mást baráti áron tudtam megcsináltatni olyan szakemberekkel (fodrász, manikűrös stb), akikhez már évek óta járok. Azért választottam ezt a sminkest, mert édesapám esküvőjén, amikor tanú voltam, ő sminkelt ki, és tényleg csodaszép lett. Szerencsére jól választottam, a magasabb ár ellenére, tényleg szép volt, és hihetetlen tartós, utólag is megérte ennyit áldozni rá :)
2013. máj. 22. 16:29
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Esküvői sminkeket én 3500FT-ért csináltam kolleganőm 5000FT-ért, de ebebn benne volt egy próbasmink.15 ezer nagyon sok egy sminkért!
2013. máj. 22. 16:37
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó, kozmetikusnál vagy profi sminkesnél? Mert kozmetikusnál reális az az ár, amit írtál, de a sminkesek 10-15 alatt nem vállalják, anno alaposan körbejártam... Gondolom, mert másmilyen terméket használnak, más technikával.
2013. máj. 22. 16:41
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

1500 volt azt hiszem még 2006 ban.

szép volt és tartós.

2013. máj. 22. 16:46
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
4500(próba)+5000 az esküvő napján,mindkétszer házhoz jött.
2013. máj. 22. 16:54
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
3000 Ft volt a próbasmink és 5000 Ft a szombati esküvői kozmetikusnál tavaly tavasszal.
2013. máj. 22. 17:27
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
3000 a smink + 2000 a próbasmink. Nagyon elégedett voltam, nem volt sem túl sok, sem túl kevés, és tartós volt.
2013. máj. 22. 18:06
 8/11 anonim ***** válasza:
77%

12 ezer lett volna, ebben egy próba smink is benne volt, meg az éles smink a szalonjában, ha házhoz jön az plusz költség lett volna. Tényleg nagyon szépen sminkelt, de aztán sajnos előre nem látható okok miatt nem tudta elvállalni. Az idő rövidsége miatt (csütörtökön derült ki, szombaton esküvő) meg nem találtam mást, meg itt a többi hely, ahova mehettem volna kozmetikus volt, némelyiknek láttam korábban a munkáját és hát ijesztőek voltak.

Így végül a saját termékeimmel kellett kifestenem magamat, bár nem volt annyira gáz, mert előtte két hónappal költöttem kb. 40 ezeret smink termékekre.

Talán a sors akarta így, elég természetes sminket csináltam, bár a fotón nem is nagyon látszik azért nem néztem ki rosszul és nagyon meleg is volt, meg be is rúgtam, így folyton törölgettem és mostam az arcom ahányszor elmentem pisilni, hát szerintem azt egy sminkes sminkje se bírta volna, így legalább nem volt túl sok minden, amit szétkenhettem. :)

2013. máj. 22. 18:45
 9/11 anonim ***** válasza:
38%
Meglepetés, és ajándék volt a kozmetikusomtól. A szívembe is zártam ezért az önzetlen gesztusáért:D
2013. máj. 22. 19:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem 5000 Ft volt a próbasmint itt én mentem a sminkeshez, az esküvői smink 10000 Forint volt, akkor házhoz jött a sminkes.

Kozmetikus olcsóbban csinálja

Ja maúgy 2012 nyári árak

2013. máj. 23. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!