Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben illik? Ez így nem gáz?
Figyelt kérdés
Csak polgári lesz,egyházi nem.Polgárira is ugyanúgy fellehet venni azt a tipikus fátylas,hosszú szép fehérmennyasszonyi ruhát?Nem gáz?2009. okt. 3. 12:57
1/6 anonim válasza:
Szia!
Már hogy lenne gáz? Úgy mehetsz az anyakönyv vezető elé, ahogy szeretnéd!!
2/6 A kérdező kommentje:
Csak mert annyi kérdést láttam h h menjenek a mennyasszonyok,milyen ruhába anyakönyvvezető elé...és nem mindenesetben (sőt) a fehér klasszikus mennyasszonyi ruhát javasolták,mondták.
2009. okt. 3. 13:02
3/6 anonim válasza:
hát... Tegyük fel valaki nem vallásos, vagy nem szeretne egyházit, az akkor vegyen fel sötétkék kosztümöt mert "nem illik" a fehér? Modern korban élünk! Nyugodtan vegyél fel szép , menyasszonyi ruhát. Ez a Te/Ti nagy napotok!!
4/6 anonim válasza:
Nekem 22 éve volt polgári esküvőm, és már akkor sem volt ciki,nekem is fehér,hosszú ruhám, fátylam volt.Szóval, miért ne, nem gáz egyátalán...
5/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vedd fel azt a ruhát, amelyiket akarod! Tavaly én is abroncsos-fátylas ruhában esküdtem, pedig nekünk is csak polgári volt. Nem gondolom, hogy az egyházi esküvő hiánya kizáró ok lenne a fátylas fehér ruhára, vagy hogy bárki megszólna ezért.
6/6 anonim válasza:
Azt veszel fel, amit csak akarsz. Erre nincs szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!