Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért kérdezik, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezik, hogy azért van esküvő, mert terhes vagyok?

Figyelt kérdés

25 vagyok, 5 éve együtt, 3 éve eldöntöttük, 2 éve jegyesek vagyunk.

HÉT-NYOLC hónappal a dátum előtt kezdtük szervezni és szóltunk is róla mindenkinek.

Nem vagyok terhes és nem is nézek ki annak.

És mindenki azt kérdezi a szüleimtől, hogy-hogy most lagzi van, csak nem úton a gyerek? Terhes vagyok? Azért van esküvő, mert gyerek lesz?

Basszus 8 hónappal előtte kitűztük, kezdtük a szervezést, szóltunk, nem is értem, hogy jön ki nekik a matek. Már meg kellett volna szülnöm, ha azért tartjuk az esküvőt, mert terhes vagyok...

2013. máj. 19. 02:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem kell velük foglalkozni :)
2013. máj. 19. 12:32
 22/27 A kérdező kommentje:

Lol az egyik válaszolóra. 2 év együttjárás után tudtuk, hogy házasság lesz belőle. Egy évvel később lett hivatalos gyűrű is. Az azt követő két évben, pedig lakást vettünk, felújítottunk, a vőlegény külföldi misszióba ment, döntésképtelenek voltunk azt illetően, hogy mégis mekkora lagzit tartsunk, mi fér bele, mennyit szánjunk rá stb.

De esküszöm nem értem, aki már fél éve tudja, hogy esküvő lesz, az miért kérdezi meg, hogy jaj azért tartjuk, mert "megestem"? Ja már 7 hónapos vagyok, csak hasam nincs ugye...

Hát az első nagyon durva... Unokatesómék összeházasodtak, egy hónap után már mindenki kérdezgette, hogy na mi van már, terhes már, neki álltatok már, próbálkoztok már?

2013. máj. 19. 22:48
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

"De esküszöm nem értem, aki már fél éve tudja, hogy esküvő lesz, az miért kérdezi meg, hogy jaj azért tartjuk, mert "megestem"?"

Pont azért kérdezik meg, mert az utcán is megkérdezik a rózsaszín fodros kalapkában, rózsaszín buggyos ujjú blúzocskában lévő kislányra, hogy de éééédes, kisfiú?

Vagy a két gyerekre akik között több mint egy fej magasságkülönbség van, hogy ikrek???

De semmi sem verheti azt a kérdést, amit idegenek (nem orvos) fognak neked feltenni terhesen, hogy van-e aranyered (igen, megkérdezik!!!!), vagy ha megvan a gyerek, akkor leszólítanak az utcán, hogy szopikál-e!!!, van-e elég tejed.

(első válaszoló vagyok, és elnézést a stílusért, de tele a faxom a sok hülyeséggel és hogy az összes elmeroggyant engem talál meg)

2013. máj. 19. 23:07
 24/27 A kérdező kommentje:
Első, neked nincs valami blogod? Haláli jó stílusod van. :D
2013. máj. 20. 01:14
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

OMG.

nálunk meg nem lesz esküvő, de mindenki nyúz vele. innen is látszik, h az embereknek semmi sem jó :P

szerintem az ilyen ostoba kérdéseket meghökkentő, teljesen valószerűtlen válaszokkal igyekezz lerázni. ha van némi ész a kis fejükben, akkor kapcsolnak.

amikor minket a lagziról kérdeznek, akkor mondunk egy napra pontos, kb 16 évvel későbbre eső dátumot. tudod, mint az okos lány: vitt is, meg nem is :)

2013. máj. 20. 06:48
 26/27 anonim ***** válasza:
első: király vagy :D
2013. máj. 20. 22:52
 27/27 anonim ***** válasza:
66%

Nyugi, ez normális. :) Mi aug.ban esküszünk, család első kérdése: jön a baba?

Nos, ha valakik fiatalon házasodnak, nem értik ùgy, mintha 40 évesen tennék. Sajnos manapság a középkor elfogadott házasságkötéshez. Én ezt tapasztaltam. Azt mondják: fiatalok vagytok, ráértek, és ha csak fellángolás? Mert 40 évesen már kiforrott a személyiség, van vagyon stb. Ezek az előítéletek. Ha fiatalon házasodtok, egyből a baba jut eszükbe, nem az, hogy azért esküsztök, mert ùgy szeretnétek. Amùgy nálunk a faluba az terjed, hogy már özvegy vagyok. Rémes. :D 27\L

2013. máj. 21. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!