Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért kérdezik, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezik, hogy azért van esküvő, mert terhes vagyok?

Figyelt kérdés

25 vagyok, 5 éve együtt, 3 éve eldöntöttük, 2 éve jegyesek vagyunk.

HÉT-NYOLC hónappal a dátum előtt kezdtük szervezni és szóltunk is róla mindenkinek.

Nem vagyok terhes és nem is nézek ki annak.

És mindenki azt kérdezi a szüleimtől, hogy-hogy most lagzi van, csak nem úton a gyerek? Terhes vagyok? Azért van esküvő, mert gyerek lesz?

Basszus 8 hónappal előtte kitűztük, kezdtük a szervezést, szóltunk, nem is értem, hogy jön ki nekik a matek. Már meg kellett volna szülnöm, ha azért tartjuk az esküvőt, mert terhes vagyok...

2013. máj. 19. 02:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem az esküvő után egy évvel kérdezte meg egy kolléga, aki tudta, hogy nincs gyerekünk, hogy azért házasodtatok, mert babát vársz? Egy évvel az esküvő után még mindig terhes voltam szerinte... :-) Én jót mosolyogtam rajta, és mondtam, hogy jó hosszú egy terhesség lenne.

Az emberek szeretnek kombinálni, és nem mindig használják a józan eszüket. Ne foglalkozz velük.

2013. máj. 19. 10:55
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Azért kérdezik meg, mert látják, ha 2 éve jegyben jártok és még nem volt esküvő, akkor itt szó sincs igazi vonzalomról, szerelemről, tehát csak a gyerek lehet az oka a házasságnak.
2013. máj. 19. 10:59
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha két év után házasodtok, akkor elsietitek, meg biztos jön a gyerek...ha meg vártok 5 évet, akkor eddig miért nem volt fontos, most biztos jön a gyerek azért:))))
2013. máj. 19. 11:16
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy férfi fél éven belül nem kéri meg egy nő kezét, az a férfi nem férfi.
2013. máj. 19. 11:21
 15/27 anonim ***** válasza:
89%

#😈 Te nagyon arra hajtasz, hogy lenullázd magad. Rekordot akarsz, hogy mennyi idő alatt sikerül teljesíteni?!

Kérdező, ne törődj velük!

2013. máj. 19. 11:25
 16/27 anonim ***** válasza:
3%
Lenullázni? Mit? Csak nem vénlány vagy? Miért kell személyeskedni? Jelentelek a moderátoroknál.
2013. máj. 19. 11:29
 17/27 anonim ***** válasza:
89%

Igen, a válaszaid hasznosságát nullára redukálni....

Egyébként köszi a feltételezést, de nem vagyok vénlány. :)

2013. máj. 19. 11:32
 18/27 anonim ***** válasza:
1%
Mér udvarolsz nekem? Neten nem ismerkedem.
2013. máj. 19. 11:36
 19/27 anonim ***** válasza:
55%
:D
2013. máj. 19. 11:40
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mi is átéltük :) A férjem 23, én 21 voltam, amikor összeházasodtunk, mindenki ezt kérdezgette, hogy csak nem jön a baba?? Mi más lehetne az oka, hogy így sietünk?? Miközben már rég bejelentettük az esküvőt, együtt élünk (külön a szülőktől) régóta, szóval nem volt váratlan, csak manapság nem szoktak az emberek 30 előtt házasodni :) Ne törődj vele, az emberek szeretnek kombinálni!
2013. máj. 19. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!