Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezik, hogy azért van esküvő, mert terhes vagyok?
25 vagyok, 5 éve együtt, 3 éve eldöntöttük, 2 éve jegyesek vagyunk.
HÉT-NYOLC hónappal a dátum előtt kezdtük szervezni és szóltunk is róla mindenkinek.
Nem vagyok terhes és nem is nézek ki annak.
És mindenki azt kérdezi a szüleimtől, hogy-hogy most lagzi van, csak nem úton a gyerek? Terhes vagyok? Azért van esküvő, mert gyerek lesz?
Basszus 8 hónappal előtte kitűztük, kezdtük a szervezést, szóltunk, nem is értem, hogy jön ki nekik a matek. Már meg kellett volna szülnöm, ha azért tartjuk az esküvőt, mert terhes vagyok...
Tőlem az esküvő után egy évvel kérdezte meg egy kolléga, aki tudta, hogy nincs gyerekünk, hogy azért házasodtatok, mert babát vársz? Egy évvel az esküvő után még mindig terhes voltam szerinte... :-) Én jót mosolyogtam rajta, és mondtam, hogy jó hosszú egy terhesség lenne.
Az emberek szeretnek kombinálni, és nem mindig használják a józan eszüket. Ne foglalkozz velük.
#😈 Te nagyon arra hajtasz, hogy lenullázd magad. Rekordot akarsz, hogy mennyi idő alatt sikerül teljesíteni?!
Kérdező, ne törődj velük!
Igen, a válaszaid hasznosságát nullára redukálni....
Egyébként köszi a feltételezést, de nem vagyok vénlány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!