Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/5 anonim 

válasza:

Teljesen jó, bár fogalmam sincs mi értelme a köszönet ajándéknak.
2/5 anonim 

válasza:

Szép. De ki akar olyan kulcstartót, amin egy neki nem fontos dátum, vagy más monogramja van rajta?
Szerintem is felesleges dolog ez.
3/5 anonim 

válasza:

De miért hordana valaki olyan kulcstartót, amin nem a saját monogramja van, hanem rokonoké vagy barátoké? A ti esküvőtök nektek bír nagy jelentőséggel, a meghívottak jó nagy százalékának inkább jó buli, találkozási lehetőség. Szóval én semmilyen köszönőajándékra nem raknám rá a mi monogramunkat.
4/5 anonim 

válasza:

Nem hordanám de eltenném emlékbe.
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem ötletes...
De én is csak eltenném...
Nem látom értelmét ezen felül ennek az újabb (szerintem pénzlehúzós) szokásnak...
Jobban tetszik, ha az illető neve van rajta valamin, ami egyben így az ültetőkártya is...
Kicsit személyesebb, az emberek meg ugyis emlékeznek, hogy az esküvőtökön kapták ( én ezt sem teszem, de ha mégis "kellene" akkor inkább így
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!