Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fiúk, ti akartok esküvőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti akartok esküvőt?

Figyelt kérdés
ha igen milyet, ha nem akkor miért nem?
2013. máj. 18. 14:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én inkább az amerikai stílusú híve vagyok, azaz vidéken kibérelni egy hotelt, kastélyt (voltam már ilyenen nem olyan drága mint azt egyesek hiszik) pap odajön összead és utánna kifulladásik buli.
2013. máj. 18. 15:23
 22/23 kovacsdorka. ***** válasza:

Meglepő hogy a srácok ilyen esküvő pártiak :D

Én nem akarok férjhez menni, de ha találnék olyan srácot, akivel el tudom képzelni a holtomiglant és ő mindenképp el akarna venni, akkor azt hiszem, belemennék a kedvéért

2013. máj. 18. 15:33
 23/23 anonim ***** válasza:

az én férjem is akart.

szerencsére egyetértettünk: csak polgári esküvő, közeli család és közeli barátok össz vissz 17 fő tanúkkal együtt,

majd ebéd, 3 féle tortával. ennyi

ja és nem volt habos babos szaloncukor ruhám sem mert nem vonz az ilyesmi. a lényeg úgyis az ami az esküvő után van:))))a házasság:)

mindig utáltam a hatalmas esküvő, és lagzi gondolatát. templomi meg amúgy sem lehetett volna (nem vagyok megkeresztelve), de nem is akartuk.

én 25, a férjem 22 éves volt mikor összeházasodtunk

27/N

2013. máj. 18. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!