Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti akartok esküvőt?
Figyelt kérdés
ha igen milyet, ha nem akkor miért nem?2013. máj. 18. 14:50
21/23 anonim 

válasza:

Én inkább az amerikai stílusú híve vagyok, azaz vidéken kibérelni egy hotelt, kastélyt (voltam már ilyenen nem olyan drága mint azt egyesek hiszik) pap odajön összead és utánna kifulladásik buli.
22/23 kovacsdorka. 

válasza:

Meglepő hogy a srácok ilyen esküvő pártiak :D
Én nem akarok férjhez menni, de ha találnék olyan srácot, akivel el tudom képzelni a holtomiglant és ő mindenképp el akarna venni, akkor azt hiszem, belemennék a kedvéért
23/23 anonim 

válasza:

az én férjem is akart.
szerencsére egyetértettünk: csak polgári esküvő, közeli család és közeli barátok össz vissz 17 fő tanúkkal együtt,
majd ebéd, 3 féle tortával. ennyi
ja és nem volt habos babos szaloncukor ruhám sem mert nem vonz az ilyesmi. a lényeg úgyis az ami az esküvő után van:))))a házasság:)
mindig utáltam a hatalmas esküvő, és lagzi gondolatát. templomi meg amúgy sem lehetett volna (nem vagyok megkeresztelve), de nem is akartuk.
én 25, a férjem 22 éves volt mikor összeházasodtunk
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!