Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti akartok esküvőt?

Nem: Amilyen árak vannak manapság egy esküvő szinte egy vagyon. Ilyenre nekem nincs pénzem.
(De ha kedves apukád állja a költségeket, akkor felőlem lehet hetedhét országra szóló lakodalom.)

Aha.
Nem sok emberrel jelenlevő,de nagy zabával járót.
Mondjuk ebben úgyis a nő dönt,mert ez nekik nagy nap.

Mondjuk nekem a tanúk is bőven elegek lennének.
Amúgy amit akarok majd az a közös fa ültetés,asszem ázsiai szokás.

Naná, hogy akarok! Ilyen szempontból eléggé régi vágású vagyok, így neveltek. Mégiscsak így az igazi, nem? :)
Templomi, majd önkormányzati, utána pedig a szűk családi körrel (tehát nem a fél faluval) egy kis hepaj.
De még ha én nem is akarnék, miért ne adnám meg ezt a páromnak, amikor tudom, hogy titokban szinte minden lány, tehát ő is erre vágyik?

Fontosabb, ami esküvő után van, az igazi komoly kapcsolat.
amúgy kevés ismerősöm van, nem is tudom, kiket hívnék meg az esküvőmre, jobb esetben is 5-10 vendég lenne.
hogy milyet? hát templomit biztos nem, de normális "vallásos" esküvőt mindenképpen, de nem templomban és nem pappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!