Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnám hirdetni az eladó mennyasszonyi ruhámat?
Figyelt kérdés
ezeken az oldalakon már próbáltam: expressz, esküvőportal, hazasodunk.hu, csodaszepeskuvő.hu, esküvő.hu.
Van valakinek valami ötlete? A ruhám kb 40-es méretű, gyöngyörű, hó fehér, tiszított. Ajándékba adok hozzá egy 5 karikás tül abroncsot.
2009. okt. 2. 16:09
1/10 anonim válasza:
Vatera, Tsz-vesz, express.hu-n, boltamarson.com Utóbbi kettő teljesen ingyenes!
2/10 A kérdező kommentje:
teszveszen is próbáltam, nem kellett senkinek :-(
2009. okt. 2. 16:21
4/10 anonim válasza:
Linkelj be róla egy képet és lehet ,hogy itt v.ki ráakadna!
5/10 A kérdező kommentje:
50ezer Ft irányáron. Duplájáért vettem.
hogy tudok ide linket beszúrni?
2009. okt. 2. 17:54
6/10 anonim válasza:
ahogy mindenhova.:)
Képfeltöltésre vagy bárhova felteszed, aztán bemásolod a címét
7/10 A kérdező kommentje:
2009. okt. 2. 18:09
8/10 anonim válasza:
Szerintem azért nem viszik nagyon, mert esküvő szezon vége van. Ha vársz tavaszig kitartóan, lesznek jelentkezők
10/10 A kérdező kommentje:
nekem engedi megnyitni, csak nagyon lassan :-(
2009. okt. 7. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!