Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk az esküvő témán, mit tegyek?
Öt éves kapcsolatról van szó, tavaly kérte meg a kezem. Azóta többször is szóba került az esküvő téma, de egyszer sem sikerült egyről kettőre lépni. Én max 50fős esküvőt tudok elképzelni, leginkább barátokkal és egy kellemes vacsora egy hangulatos étteremben, jó kis jazz zene, stb. Páromnak először tetszett az ötlet, viszont már akkor azt mondta, hogy a szüleinek nem tetszene. Mert ők inkább olyat szertnének, hogy 100ember minimum, hagyományos falusi lagzival és oda illő zenével. Mivel vallásosak még abból is botrány lenne, hogy nem szeretnénk templomi esküvőt. Egyszóval teljesen ellentétben áll az amit a szülei elképzeltek és amit mi jónak látunk.
Tegnap felvetette, hogy a problémák elkerülése érdekében mi lenne ha csak ketten elmennénk az anyakönyvvezetőhöz és aláírnánk a papírokat. Mondtam neki, hogy ne haragudjon, de én nem így képzeltem el, hajlandó vagyok természetesen én is kompromisszumokra hiszen ez kettőnk napja, de igenis szeretném ha emlékezetes lenne az a nap. Erre viszont azt kaptam, hogy én milyen vagyok, és nekem biztos az a célom, hogy problémák legyenek, és mennyire átlag polgár vagyok. Azóta sem értem mit akart ezzel az átlagpolgár dologgal, viszont kiváncsi vagyok a véleményetekre az egész kialakult helyzettel kapcsolatban. Köszönöm!
1. A szülei házasodnak vagy ti? Mert ha ti, akkor nem hiszem,hogy a szülők elvárásainak kellene eleget tenni. Ha nem vagytok vallásosak, ne esküdjetek templomban, minek? Valamint azért felesleges falusi lagzit tartani, mert az anyóskoma azt akarja, a vendégek fele meg (a te baráti köröd és családod) ne élvezze. Egy normális, kulturált éttermes "lagzit" szerintem az is kibír, aki a falusi dínom-dánomhoz szokott, fordítva viszont kényes a dolog. Ráadásul a 100 főset sem igazán értem, azért hívjátok meg tán a szomszédokat is, hogy majd kijöjjön a létszám? A TI esküvőtök, ti döntsetek róla, ne más!
2. Szerintem a ketten esküvés udvariatlanság, amennyiben az embernek normális, szerető szülei vannak. Akinek alkoholisták meg verték, annál maximálisan meg tudom érteni, de amúgy nem.
3. Szerintem mutasd majd meg a párodnak az itt született válaszokat, hátha észhez tér. Valamint tedd fel neki a kérdést, hogy a saját esküvőjével kapcsolatban mért azon szorong, hogy az anyja majd mit gondol? Nem sikerült még leválnia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!