Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keringő ruha olyan mint egy menyasszonyi ruha. Szerintem elképesztő arcátlanság ez. Szerintetek?
Van még ok... Egy iskoláját befejező lánykának, a szülei állják a ruháját, akiknek millió más dologra kell költeniük, lehet van még azon az egy leánykán kivül még 5 fiuk.
Egy menyasszony, már rendelkezik saját keresettel (jobb esetben) plusz a férje is bele adja ami van. Nekik ez a nagy nap, ha ők márkás ruhát akarnak, akkor saját keresetből igazán kifizethetik azt a 160 ezret, míg egy iskolás lány nem lenne képes ugyanezt megfizetni. Ennyire egyszerű! Ha puccos esküvőre vágysz, lehet puccos ruhákat kölcsönözni ennyiért, de van kevésbé puccos, egyszerű, de szép fehér, amit mondjuk 20 ezerért megkapsz! Kicsit szívás lenne egy mondjuk öt tagú családban ha 2-3 évente kéne kifizetni több száz ezret! Ez szerintem az egyik legnagyobb ok, amiért ez így van.
Igaz régi kérdés már, de gyanítom, hogy a kérdező egy olyan végzős volt akkor, akit esze ágában sem volt senkinek sem felkérni, hogy szalagavatókor táncoljon vele. 🤣
Igazán kellemetlen lehet..
Én egyébként imádtam a keringős ruhám és a menyasszonyi ruhám is. És nem lennék sosem akkora agyhalott, mint a kérdező, hogy sajnáljam bármelyiket is bárkitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!