Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keringő ruha olyan mint egy menyasszonyi ruha. Szerintem elképesztő arcátlanság ez. Szerintetek?
Ps: soks-sok éve élek boldog házasságban. Öten voltunk az esküvőmön, sötétlila nagyestélyim volt, én terveztem, varrónő varrta. No fátyol, kesztyű és egyéb csillivilli kellék.
Az unokatesómnak 800 fős pazar lakodalma volt, kb. a második hónap utántól állandó veszekedések és pokoli házasság "jussa". Pedig ő aztán mindennel fel volt szerelve, amiről csak egy butus kislány 5 éves kora óta minden unalmas tanórán álmodozik. :)
Véleményt kértél. Ráadásul te is nekiestél egy olyan hagyománynak, amivel rajtad kívül sokaknak semmi gondja nincsen.
Ez Magyarország: államadósság az egekben, a válások száma az egekben, és valaki felszínes marhaságokat tart arcátlannak.
Egyrészt az elsőbálozóknak is HAGYOMÁNY a fehér ruha.
Másodszor - a legtöbb lánynak a szalagavató is egy álomélmény, hagyomány, csodás érzés... az első bál. Szerintem semmivel sem kellene lebecsülni az ő érzéseiket, csak mert nem húztak még gyűrűt az ujjukra. Bocs, hogy ezt mondom, de neked problémáid lehetnek, ha ennyire ki vagy akadva pár tinilányra. Ja, és véleményt kértél, és ha már nem veled megegyező, akkor picsogsz, hogy jaj, hát neked estek? Jéééézusom, nőj már fel...
Ja, egyébként a keringőruhák messze nem olyan jó minőségűek, mint amit menyasszonyi ruhának adnak el, a mienk kifejezetten gagyi volt, nem égetném magam egy olyanban az esküvőnkön. És egyébként is, a menyasszonyok nagy része nem olyan puffos-csicsás ruhában vagy egyébként sem férjhez.
Kedves Kérdező!
Igazad van: ez Magyarország!
Az ember irigykednek!
Még egy nyavalyás báli ruhát is irigylünk a fiataloktól!
Már miért zavarna? Különben pedig azok nem menyasszonyi ruhák, hanem szalagavatós ruhák. Máskérdés, hogy a szalagavatós ruha minden bizonnyal régebben a menyasszonyi ruha funkciót töltötte be, de már annyiszor át lett szabva, meg tisztították, használták, hogy már átrakták a szalagavatós ruhák közé.
Ha olcsón akarsz ruhát szerezni, hát keresgélj a szalagavatós ruhák között.
Egyébként elképzelni nem tudom, hogy ez téged miért zavar...
Kedves Hitetlen 66
#18 vagyok. A Kérdező #14-es hsz-ára reagáltam.
Remélem kiérződött az irónia...
Nem ugyanaz a ruha. Többnyire már kifutott darabokat, vagy eleve nem olyan minőségűeket adnak nekik oda. Sokon te nem is látod, de a szalonban már megmondják, hogy az már kifut, mert nem úgy mozog, nem olyan szép már, mint volt.
Azt te sem gondolod komolyan, hogy vadi új sok száz ezres ruhát hatalmas engedménnyel odaadnak egy szalagavatós kislánynak egy középiskolai rendezvényre, aztán imádkoznak, hogy egyben jöjjön vissza?
Mitől lenne már felháborító? Ne röhögtess már.
" megható csodás érzés hagyomány" A szalagavató is.
Bocsi, de te rém primitív vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!