Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keringő ruha olyan mint egy menyasszonyi ruha. Szerintem elképesztő arcátlanság ez. Szerintetek?
Nem a menyasszonyok szempontjából furcsa, és nem is arcátlanság. De én speciel fel nem húztam volna menyasszonyi ruhát úgy, hogy nem vagyok menyasszony és nem az esküvőmre készülök. Én rosszul vagyok ettől a szokástól. Ahova én jártam, szerencsére nem volt szokás. Mi színes báli ruhákban voltunk.
Most, menyasszonyként egyáltalán nem zavar, hogy valaki pl. abból a szalonból kölcsönöz ruhát, ahonnan én az enyémet. Ilyen szempontból semmi baj ezzel, hanem úgy, ahogy fent leírtam.
24N
Nekem most volt a szalagavatom ahol gyönyörü menyasszonyi ruhában PARÁDÉZTAM. És eddigi életem legszebb pillanata volt. Tudom hogy soha nem fogok férjhez menni, és a mai világban ezzel sokan vannak így. Szoval miért ne adothatna meg nekem is az, hogy egyszer ebben az életben ruhában hercegnönek érezzem magam?:)
18L
18 évesen ez igencsak túlzó kijelentés, hogy vagy egyedül vagy szeretői státuszban fogod leélni az életed... :) Nyugi, leszel még hercegnő!
24N
Ez egy menyasszonyi kölcsönző. Itt a szalagavatósok ugyanazt a ruhát 18.000-ért kapja. Na most lehet dumálni, okostojások!!!!
QKölcsönzési díj nappalis diákigazolvánnyal 19.990 Ft.
Az árba beletartozik egy pár cipő, kesztyű, nyakdísz és tiara is.
50 %-os akció keretében: 80.000 Ft
(stóla/boleró, kesztyű és kistáska tartozik hozzá). — , itt: Boglarka Szalon
Esküvői (szalagavató) ruha kollekciónk 2013 · február 26. [link]
Szóval azért, mert szalagavatósok, automatikusan járna nekik a 10 éves ósdi menyasszonyi ruha, ami jobb helyeken lábtörlõnek sem lenne jó? Érdekes megközelítés....
Mi odaadjuk a 100 ezres ruhákat is a szalagavatósoknak, mert egyszerūen megérdemlik, fõleg azért, mert nekik is nagyon fontos nap, és õk csak egy tánc erejéig viselik amúgy is. Rengeteg szalon tart vacak, kikopott menyasszonyi ruhát a szalagavatósoknak azzal a felkiáltással, hogy úgyis jó az nekik. Amúgy meg nálunk csak egy dolog számít: akinek van nappali diákigazolványa, az elviheti a ruhát 19.990 forintért. Akkor is, ha menyasszonyként viszi. Idén kb. 30 ilyen esetünk volt... Tudjuk hogy sokkoló, hogy minden évben vadiúj 100 ezer forintos ruhákat adunk a szalagavatósoknak, de ezt a szokásunkat továbbra is meg fogjuk tartani.
Szóval abszolút nem felháborító, hanem FAIR :-)
meg "kedves" kérdezö. te kérdezted a véleményeket akkor mi ez a "gyengeelméjü társaság"?? pff..
és gondolj már bele..egy menyasszony mennyi ideig hordja a ruhát? a szalagavatos lány kb 5 percig..a menyasszony ezzel szemben orákig, hiszen ha jol tudom abban eszik stbstb...:)
nekem az egyik ismerösömet esküvö közben nyakonöntötték véletlenül a marhapörköltel. gondolj bele...azért szalagavaton nem hiszem h van vhol prökölt és egyéb finomságok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!