Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Keringő ruha olyan mint egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keringő ruha olyan mint egy menyasszonyi ruha. Szerintem elképesztő arcátlanság ez. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Menyasszony jó esetben egyszer lesz a lányból élete során. Ezért megilleti az a jog, hogy hófehér habos álom ruhában legyen. Megható, csodás érzés, hagyomány. Erre ott vannak a kis tini csajok, akik ugyanolyan vagy legalábbis hasonló ruhában parádéznak a szalagavatójukon. És még olcsóbban is megkapják ugyanazt a ruhát. Szerintetek nem felháborító?
2013. máj. 16. 07:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%
Bocsi, de te hordod le lényegében azokat, akik keringő ruhában táncolnak a szalagavatójukon. De nem értem ez téged miért zavar. Én nem érzem magam rosszul, amiért gyönyörű fehér habos-babos ruhában keringőztem 18 évesen a szalagavatómon és ugyanolyan gyönyörű ruhában fogok férjhez menni. Ez mitől lenne arcátlanság? Atyám...
2013. máj. 16. 13:49
 22/32 anonim ***** válasza:
59%

Nem a menyasszonyok szempontjából furcsa, és nem is arcátlanság. De én speciel fel nem húztam volna menyasszonyi ruhát úgy, hogy nem vagyok menyasszony és nem az esküvőmre készülök. Én rosszul vagyok ettől a szokástól. Ahova én jártam, szerencsére nem volt szokás. Mi színes báli ruhákban voltunk.

Most, menyasszonyként egyáltalán nem zavar, hogy valaki pl. abból a szalonból kölcsönöz ruhát, ahonnan én az enyémet. Ilyen szempontból semmi baj ezzel, hanem úgy, ahogy fent leírtam.

24N

2013. máj. 16. 17:04
 23/32 anonim ***** válasza:
78%
Hát igen nem ilyen szegény országokban nem menyasszonyi ruhában báloznak, akkor se az, ha nem színes, mert nem ugyanaz, de nálunk nincs aki azt megfizetné, az meg kicsit költségkímélőbb, hogy lehasznált esküvői ruhákat még erre kiadják stb.
2013. máj. 17. 18:01
 24/32 anonim ***** válasza:
69%

Nekem most volt a szalagavatom ahol gyönyörü menyasszonyi ruhában PARÁDÉZTAM. És eddigi életem legszebb pillanata volt. Tudom hogy soha nem fogok férjhez menni, és a mai világban ezzel sokan vannak így. Szoval miért ne adothatna meg nekem is az, hogy egyszer ebben az életben ruhában hercegnönek érezzem magam?:)

18L

2013. máj. 17. 23:03
 25/32 anonim ***** válasza:
65%

18 évesen ez igencsak túlzó kijelentés, hogy vagy egyedül vagy szeretői státuszban fogod leélni az életed... :) Nyugi, leszel még hercegnő!

24N

2013. máj. 18. 06:55
 26/32 A kérdező kommentje:

Ez egy menyasszonyi kölcsönző. Itt a szalagavatósok ugyanazt a ruhát 18.000-ért kapja. Na most lehet dumálni, okostojások!!!!

QKölcsönzési díj nappalis diákigazolvánnyal 19.990 Ft.

Az árba beletartozik egy pár cipő, kesztyű, nyakdísz és tiara is.

50 %-os akció keretében: 80.000 Ft

(stóla/boleró, kesztyű és kistáska tartozik hozzá). — , itt: Boglarka Szalon

Esküvői (szalagavató) ruha kollekciónk 2013 · február 26. [link]

2013. máj. 28. 13:11
 27/32 anonim ***** válasza:
69%
aha... és?
2013. máj. 28. 13:13
 28/32 A kérdező kommentje:
Gyengeelmejű társaság. :D
2013. máj. 28. 14:39
 29/32 anonim ***** válasza:
90%

Szóval azért, mert szalagavatósok, automatikusan járna nekik a 10 éves ósdi menyasszonyi ruha, ami jobb helyeken lábtörlõnek sem lenne jó? Érdekes megközelítés....

Mi odaadjuk a 100 ezres ruhákat is a szalagavatósoknak, mert egyszerūen megérdemlik, fõleg azért, mert nekik is nagyon fontos nap, és õk csak egy tánc erejéig viselik amúgy is. Rengeteg szalon tart vacak, kikopott menyasszonyi ruhát a szalagavatósoknak azzal a felkiáltással, hogy úgyis jó az nekik. Amúgy meg nálunk csak egy dolog számít: akinek van nappali diákigazolványa, az elviheti a ruhát 19.990 forintért. Akkor is, ha menyasszonyként viszi. Idén kb. 30 ilyen esetünk volt... Tudjuk hogy sokkoló, hogy minden évben vadiúj 100 ezer forintos ruhákat adunk a szalagavatósoknak, de ezt a szokásunkat továbbra is meg fogjuk tartani.

Szóval abszolút nem felháborító, hanem FAIR :-)

2013. jún. 1. 22:55
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

meg "kedves" kérdezö. te kérdezted a véleményeket akkor mi ez a "gyengeelméjü társaság"?? pff..

és gondolj már bele..egy menyasszony mennyi ideig hordja a ruhát? a szalagavatos lány kb 5 percig..a menyasszony ezzel szemben orákig, hiszen ha jol tudom abban eszik stbstb...:)

nekem az egyik ismerösömet esküvö közben nyakonöntötték véletlenül a marhapörköltel. gondolj bele...azért szalagavaton nem hiszem h van vhol prökölt és egyéb finomságok ;)

2013. jún. 2. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!