Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szandálhoz milyen harisnya?
Nyáron lesz az esküvőm, és ilyen a fazonja a szandálomnak: [link]
Nem ugyanez, csak a fazonja miatt linkeltem a képet. A lényeg, hogy hátul teljesen nyitott, elől pedig csak részben, hiszen nincsen kint az összes lábujjam. Ehhez kell harisnya, combfix vagy valami? Én combfixre gondoltam, de az eleje miatt nem tudom....ehhez a hétköznapokban nem vennék fel semmit, mivel nyitott... de a ruha alatt nem lenne kényelmesebb harisnyával vagy combfixszel? Esetleg orrvarrás nélküli combfix létezik? Ti mit vennétek hozzá, egyáltalán vennétek-e valamit?
életem legrosszabb döntése volt, hogy harisnyát vettem fel az esküvőmön.. csak a fotózás alatt volt rajtam, elég is volt belőle, pedig nekem zárt orrú cipőm volt.
Én nem vennék fel, ha nem töri fel a lábad a cipő!
Harisnya nélkül szebb, hisz nyitott az orra.
Egyébként végig tudsz csinálni egy esküvőt ilyen magas sarkú cipőben?
Köszi Nektek!
Nem, az enyém nem ilyen magas, a nyitott részein van a hangsúly! :) Nem bírnám ki ilyen magasban, az tuti! Igazából zártat szerettem volna, de pont ez volt a baj, hogy mindegyik nagyon magas volt. Amit vettem az viszont kisebb sarkú, nagyon kényelmes, szép is, de nyitott. Mind a 3 kívánságom nem jött össze, így muszáj volt valamelyikből engedni, és hát a nyitottsága lett az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!