Szandálhoz átlátszó harisnya?
Figyelt kérdés
Keringő lesz, és nem tudom eldönteni, hogy vegyek e fel xD
Magassarkú szandálhoz.. nagyon gáz lenne ha nem vennék? Mert nem tetszik hogy ki van a lábujjam, de ott a harisnyának a vége, és az olyan érdekesen néz ki.. Mit gondoltok?
2012. jan. 28. 18:36
1/6 anonim válasza:
sztem ne vegyed fel a harisnyát :)
2/6 A kérdező kommentje:
Oksa :) és próbákra?
2012. jan. 28. 18:58
3/6 anonim válasza:
Nézz körül egy kicsit, mert már elég sok helyen lehet kapni lábujjvarrás nélküli harisnyát direkt szandálhoz. Picivel drágább, mint a sima, de különleges alkalmakra megéri. Elvileg nem illik ilyen esetekben harisnya nélkül lenni, nem mellesleg könnyebben feltör a cipő és könnyebben felfázol.
4/6 anonim válasza:
8 Den-es harisnyát kifejezetten szandálokhoz szokták felvenni.
Ugyanis az annyira vékony hogy már szinte észre sem vehető.
Itt van egy lista a harisnyákról.
8 Den-nél kezdődik és szépen megy felfele, itt biztosan tudsz majd választani egyet :)
Nagy részük orrvarrás nélkül szóval teljesen észrevehetetlen valamint elérhető áron megvásárolhatod őket :)
Remélem tudtam segíteni :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!! :)
2012. jan. 29. 13:11
6/6 anonim válasza:
Szandálhoz nem illik sem harisnya, sem zokni, titokzokni sem!
Viszont keringőruhához sem illik szandál, elöl zárt körömcipő dukál hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!