Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok azt mondja, hogy egy nagy lagzi vagy egy Las vegasi? Mit választanátok?
Nagy lagzi. Nem hívnánk meg fűt-fát, de aki fontos számunkra, azzal szeretnénk megosztani a boldogságunkat.
Ha pedig úgy állunk anyagilag hogy belefér egy hatalmas esküvő, előbb-utóbb a Las Vegas-i kiruccanásra is összejönne a pénz :-)
Mi Las Vegast akartuk.
De már volt egy apróságunk és azzal úgy sem engedtek volna be pl casinóba meg ilyen helyekre.
ìgy maldív szigetek lettek.
De elötte egy szük körü családi seküvö volt.
külföldiben jobban benne lennék, mint egy hazai nagy lagziban. de nem pont las vegas, mert szerintem kicsit illúzióromboló kutyafuttában, futószalagon, részeg párok között házasodni. inkább valami nagyon meleg éghajlatú ország homokos tengerpartja :)
az egyetlen szívás a klföldi esküvővel, h a magyar jog szerint nem vagy házas, de ez csak váláskor szokott kiderülni
" volt egy apróságunk és AZZAL?? " lol
egyébként én a nagy lagzit választanám
Vegas helyett inkább Spanyolország vagy egyéb hasonló tengerpartos hely,vegas túlzsúfolt,oda nem menék.
De a kérdés lényegére: el kettesben,keriteni 2 tanút és kész,nagy lagzit sosem akartam.
Nem is lesz,2 tanuval házasodunk,itthon,és utána el nászútra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!