Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti kiket vittetek el a ruhasza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kiket vittetek el a ruhaszalonba?

Figyelt kérdés

jövő hétre kaptam időpontot egy szalonba, csakhogy az a baj, hogy a legjobb barátnőm mellett anyám, sőt még a leendő anyósom is kitalálta, hogy jönni akar, mert hogy több szem többet lát. de pontosan tudom, hogy a két 'öreg' mindenbe bele fog szólni, úgy ahogy tették azt eddig is.

hogyan tudnám őket nem bunkó módon lepattintani??

akivel voltak szülők, ott is nagyon beleszóltak mindenbe??

2013. máj. 8. 18:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az is le lett pontozva aki a vőlegényt viszi....nincs a pontozásnak semmi alapja...:)
2013. máj. 9. 12:37
 12/18 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat :)

és egy dolog tuti: én nem pontoztam le senkit, az én részemről csak a zöld kezecskék mentek mindenkinek!!

2013. máj. 9. 16:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Én az első ruha próbán,anyával és apával voltam. A másodikon anyával és az ő anyukájával.
2013. máj. 9. 23:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!Én a menyaszonyiruhámat vásároltam interneten..menyecskeruha és kiegészitök kellett csak

A Párommal mentem...amig én ott kiválasztottam mindent...(az abroncs miatt kellett a ruhám is)Ö elment sétálni! :)

Egyedül sokkal jobb dönteni..legalábbis szerintem.

Mondd meg nekik hogy egyedül szeretnél menni...nálam megértették.Viszont ne bántsd meg Öket...Ök csak szeretnének Neked segiteni..:)

2 választásod van

1.:Elviszed Öket és meghallgatod a véleményüket DE Te döntesz!

2.:Megmondod hogy egyedül szeretnél menni :)

Ennyi

2013. máj. 10. 11:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én több menetben voltam próbálni. Először egyedül, akkor kb 5 ruhát választottam ki, ami nekem tetszett és szerintem jól állt. Aztán elmentem anyukámmal, megnéztük a leszűkített ruhakollekciót, majd pedig a barátnőmmel. Vele is végignéztük a ruhákat. Nekem volt egy szívemnek nagyon kedves és sokáig az volt az első helyen a próbákon, de aztán mégis a másikat választottam, mert minél többet próbáltam fel annál jobban zavart valami, valami megmagyarázhatatlan, így végül én, a barátnőm és anyukám is ugyanarra a ruhára szavazott. Egymástól függetlenül, mert mikor próbálni mentünk egyikőjüknek sem lett megmondva egyébként melyik a 2 favorit. Nálam a tulaj és az alkalmazottja is nagyon aranyosak volt mindvégig. Egyébként barátnőm azért maradt "utoljára", mert akkor döntöttem el végleg, hogy melyik ruha legyen és így meg tudták neki mutatni, hogyan öltöztessen majd fel a nagy napon :)

Szóval a lényeg ha módod van rá, szerintem próbálj minél több ruhát, minél többször, akár újra és újra és amelyikben úgy érzed, hogy na tudsz majd létezni a nagy napon, szép a fazonja ..., azt válaszd! Így még a sértődéseket is el tudod kerülni, mert mindenki megnézheti a próbádat, de végülis te döntesz :)

2013. máj. 10. 18:15
 16/18 anonim válasza:
Lehet, hogy csak én gondolom így, de ha már a barátnőddel megbedzéltétek, vidd őt. Én még anyukámat és anyóst is elvinném, főleg, ha anyósnak nincs lánya. Nagy élmény lenne nekik ;)
2013. máj. 12. 12:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Én anyuval megyek, de előre felkészítettem, hogy milyen ruhát szeretnék, hogy ne ott bukjon ki. Mondjuk ő rendes volt, és csak hümmögött:D Én rákérdeztem, mondta, hogy neki nem ilyen az ízlése, de ha nekem ez tetszik...:) Lehet amúgy a két ízlés közötti ruhát is találni, ami mindenkinek tetszik, de készülj fel az ellenkező véleményekre, és csak akkor vidd el, ha úgy érzed, hogy a véleménykülönbségeket kezelni tudod.
2014. márc. 2. 12:55
 18/18 anonim ***** válasza:

1- es vagyok...

Végül tényleg a vőlegényemmel voltam, nem votl 3 amt valasztottunk, hanem azonnal sikerült, de korrektek voltak a szalonosok is, és bízhattam volna bennük is.

Egyértelműen megmondták melyik miért jobb, rosszabb (szerencsére megfelelően választottam, a testalkatommal sincs gond, hgy nehéz lett volna, magas és átlagtestalkatú vagyok.)

Nem bántam meg, hogy a párom jött velem, nagyon hasznos volt, ő is kritikus, és azonnal megmondta melyik hogy áll..

Egészen más amikor az emberre rászabjak utána,plusz sminkben van az ember, stb

Jah mert azőta nekünk az esküvő is megvolt, és lassan fél éve házasok vagyunk.;)

Mindenkinek sok boldogságot!

2014. márc. 2. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!