Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyesen vittétek ki a meghívót vagy postán küldtétek?
Hát mi az egyik rokonunkkal pl utoljára 8 évvel ezelőtt beszéltünk, amikor mentünk hozzájuk esküvőre. Akkor még tizenéves voltam. Van akivel még régebben. De esküvőre "illik" őket meghívni, mert annó mi is voltunk náluk. Szóval nem sok közös témánk lesz, az biztos.
Bár szerencsére nem minden rokonnal beszéltünk ilyen régen, csak kb a felével.
Mi 8-10 helyre megyünk személyesen. 20-an leszünk összesen, mindenki párosával van. Egy-egy óránál nem hiszem, hogy tovább maradunk majd, mert egy nap a felét kb. meg akarjuk ejteni. Természetesen csak mi megyünk, hiszen a mi esküvőnkre hívjuk meg őket. :)
El kell mondani, hogy hova kell, hány órára érkezni. Vigyenek-e valamit, ajándékokról is lehet beszélni. Mi elmondjuk azt is, mivel sok lesz a vidéki meghívott, hogy a lagzi helyszínén lehet ott aludni is, de ezt mi nem tudjuk finanszírozni. Ez szerintem fontos.
Hogy miről beszélgetünk? A családunkkal és a legjobb barátainkkal szerintem ez nem lehet probléma. Eszünkbe sem jutna olyat meghívni, akivel nincs téma, hiszen az nem annyira közeli, hogy részt vegyen életünk legfontosabb napján.
24N
Hat en csak azert, mert "illik" meghivni valakit, nem fogom..
Ha megsertodik, ha nem. Ha a hetkoznapi eletben nem volt kivancsi ram majd 10 evig, akkor azt sem erzem, hogy akarna az oromomben osztozni, hiszen ezido alatt tortentek mas dolgok is velem, amiben reszt vehetett volna...
Persze ez en vagyok.
Viszont ha 8 evig nem talalkoztatok, nem tartottatok a kapcsolatot, akkor van tema tuti, pl m tortent ezido alatt.
Viszont ilyenkor nem kell egy egesz delutant egy helyen tolteni...
A tema ugyis az eskuvo... Mi hogy lesz, hol lesz, hany fos, mennyire "puccos" az oltozkodes miatt. Mit szeretnetek naszajandekba. Sallas lehetoseg, utaztatsi lehetoseg ( a nem olyan messze lako rokonoknak nalunk szoktak soforszolgaltatst rendelni, igy mindenki ihat, vagy nem kell aggodni hogy fardt valaki hajnalban az egesznapi izgalmak hatasara.)
Stb...stb...
Ha valaki tenyleg messze lakik, akkor telefonon hivod fel, es postazod a meghivot.
Telefonon meg ugyis megbeszelitek, a talalkozot a kozelebb lako rokonokkal is.
Szerintem is felesleges meghívni olyanokat,akiket évek óta nem is láttál,nincs vele közös téma. Mostanában egy esküvő nem túl nagy öröm,a meghívottak részére. Anyagilag gondolom. Nyilván a közeli hozzátartozók örülnek a boldogságodnak,nem erre gondoltam
Postán,vagy telefonon meghivni valakit,elég bunkósag. főleg ha nem tartjatok a kapcsolatot
Nekünk elég kevés vendégünk volt, ők is hozzánk közelállók, úgyhogy elmentünk személyesen. A rokonaimhoz a szüleimmel mentünk, a barátaimhoz, meg a párom meghívottjaihoz ketten.
Nem voltunk sokáig sehol, azért kicsit leültünk, általában az esküvő volt a téma.
Személyesen mindenkihez,1 hónap alatt,minden hétvégére jutott valaki,20 helyen voltunk kb.
De olyat egyet sem hivtunk meg,akit nem láttam 15 éve,de "illik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!