Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én Végvári Ny. Valéria vagy Ny. Végvári Valéria.
Ezeken kívül én sem venném fel...
Én meg felvenném...hozzá megyek férjhez, ez a neve. Szerintem ezen nincs mit túlkombinálni.
Nyúlné Végvári Valéria
24N
Végvári nyúl? Áh, ez nagyon szarul hangzik, ne haragudj, de kicseszés magaddal. Nekem azzal alapból, hogy Nyúl semmi gondom, nem rosszabb, mint a Farkas, Kovács, akármi, de ezek a beszélő összetételek, hogy aszondja végvári nyúl... ezek röhejesek. Kb. mint egy mese címe..
A Nyúlné erre az esetre sokkal jobb.
Én sehogy se vettem fel a nevét, nem azért mondom, mert a -né mellett kampányolok, de ha te fel akarod venni akkor az sokkal jobb választás, mint ez a mese hős vezetéknév.
"Én Végvári Ny. Valéria vagy Ny. Végvári Valéria.
Ezeken kívül én sem venném fel..."
Így nem is lehet felvenni, nézd meg a törvényt. Az, hogy a műsorvezető a TV képernyőn hogyan használja az nem azt jelenti, hogy hivatalosan is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!